174
Η Τίφανι Τραμπ κατά την άφιξή της στο νησί | YouTube

Η Τίφανι Τραμπ επέλεξε (και πάλι) τη Μύκονο για τις διακοπές της

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουλίου 2019, 13:02
Η Τίφανι Τραμπ κατά την άφιξή της στο νησί
|YouTube

Η Τίφανι Τραμπ επέλεξε (και πάλι) τη Μύκονο για τις διακοπές της

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουλίου 2019, 13:02

Η μικρότερη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, από τον δεύτερο γάμο του με την Μάρλα Μέιπλς, ζει μάλλον έντονα, κρατώντας όμως απόσταση από την πολιτική και τα (ετεροθαλή) αδέλφια της.

Για τις θερινές διακοπές επέλεξε και φέτος κάτι κοσμοπολίτικο και έντονο, τη Μύκονο.

Εφθασε το απόγευμα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο του νησιού με πτήση της British Airways κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας – είναι εξάλλου και κόρη του αμερικανού προέδρου.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στον Πλατύ Γυαλό, όπου μαζί με τους φίλους της επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό, με άγνωστο προορισμό.

Θα παραβρεθεί ακόμη στο πάρτι του Nammos με τον Αντώνη Ρέμο και τον διάσημο Αιγύπτιο τραγουδιστή Αμρ Ντιαμπ την προσεχή Πέμπτη 25 Ιουλίου.

Πέρυσι ήταν στο «νησί των ανέμων» παρέα με τη φίλη της, ηθοποιό Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία είχε τότε επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο. Φεύγοντας η Τραμπ είχε αφήσει την υπόσχεση να επιστρέψει και πάλι, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το ηλιοβασίλεμα του νησιού.

Στις διακοπές είχε γνωρίσει και τον σύντροφό της Μάικλ Μπούλος, γιο δισεκατομμυριούχου από την Νιγηρία, τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γνωρίσει και ο πατέρας της Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...