182
Η Ελένη Σούκουλη σε ομιλία της στη Βουλή | INTIMENEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η τέως βουλευτής Ελένη Σούκουλη σύμβουλος του Μητσοτάκη σε θέματα χωροταξίας

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2021, 10:46
Η Ελένη Σούκουλη σε ομιλία της στη Βουλή
|INTIMENEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η τέως βουλευτής Ελένη Σούκουλη σύμβουλος του Μητσοτάκη σε θέματα χωροταξίας

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2021, 10:46

Τριάντα τέσσερις ημέρες. Τόσες έμεινε χωρίς πόστο η τέως βουλευτής Κορνιθίας και τέως αν. κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, Ελένη Σούκουλη, η οποία ως γνωστόν είχε χάσει τη βουλευτική έδρα της από το εκλογοδικείο στα τέλη του περασμένου Ιουνίου –ύστερα από επανακαταμέτρηση και σχεδόν δύο (!) χρόνια μετά τις εκλογές του 2019, κρίθηκε ότι έπρεπε να έχει εκλεγεί με τη ΝΔ ο Κώστας Κόλλιας και όχι η κυρία Σούκουλη.

Το παρασκήνιο της τοπικής διαμάχης, που είχε και εσωκομματικό για τη ΝΔ πρόσημο, είχε περιγραφεί τον περασμένο Μάρτιο στη στήλη του Protagon, Βαβέλ.

Πάντως η εν λόγω, πρώην πια, βουλευτής δεν έμεινε χωρίς έργο. Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέλαβε σύμβουλος στο Γραφείο του Πρωθυπουργού για θέματα χωροταξίας.

Η σχετική ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου ήταν η ακόλουθη:

«Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η πρώην βουλευτής, πολιτικός μηχανικός, Μαρία Ελένη Σούκουλη – Βιλιάλη, αναλαμβάνει σύμβουλος στο Γραφείο του Πρωθυπουργού για θέματα χωροταξίας.

Η κυρία Σούκουλη εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός από το 1998 και ως ιδιώτης επιστημονικός συνεργάτης έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον τομέα της παρακολούθησης ευρωπαϊκών επενδυτικών προγραμμάτων. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...