228
Η ταφόπλακα του Φράνσις Αντεργουντ που υποδυόταν ο Κέβιν Σπέισι. Το «House of Cards» αποχαιρετά τον Κέβιν Σπέισι με λίγα λουλούδια και μπόλικη ειρωνεία | YouTube

Ταφόπλακα για τον Κέβιν Σπέισι στο νέο «House of Cards»

Protagon Team Protagon Team 6 Σεπτεμβρίου 2018, 12:59
Η ταφόπλακα του Φράνσις Αντεργουντ που υποδυόταν ο Κέβιν Σπέισι. Το «House of Cards» αποχαιρετά τον Κέβιν Σπέισι με λίγα λουλούδια και μπόλικη ειρωνεία
|YouTube

Ταφόπλακα για τον Κέβιν Σπέισι στο νέο «House of Cards»

Protagon Team Protagon Team 6 Σεπτεμβρίου 2018, 12:59

Ενθάδε κείται…Κέβιν Σπέισι. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πριν από έναν χρόνο, ότι ο παντοδύναμος και σατανικός Φράνσις (Φρανκ) Αντεργουντ, ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ σύμφωνα με τη μυθοπλασία της δημοφιλέστατης σειράς «House of Cards», θα είχε ένα τόσο άδοξο τέλος.

Κι όμως. Οπως μαρτυρά το teaser της τελευταίας σεζόν του σίριαλ του Netflix που θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου 2018, ο Φράνσις Αντεργουντ «θάφτηκε» με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Στο καλυγυρισμένο βίντεο, παρακολουθούμε την συγκρατημένη εύθυμη χήρα Κλερ Αντεργουντ (Ρόμπιν Ράιτ) να ξεστομίζει τα εξής σκληρά λόγια: «Ενα πράγμα θα σου πω, Φράνσις. Οταν θάψουν εμένα, δεν θα είναι στην πίσω αυλή του σπιτιού μου. Και θα πρέπει να σταθούν στην ουρά για τα συλλυπητήρια».

Οταν το πλάνο ανοίγει, συνειδητοποιούμε ότι η αδίστακτη Κλερ απευθύνεται χαιρέκακα στην ταφόπλακα του εκλιπόντος συζύγου της.

Και κάπως έτσι, το Neflix έθαψε όπως-όπως τον αλλοτινό πολύτιμο πρωταγωνιστή του. Αιτία τηλεοπτικού θανάτου, οι απανωτές κατηγορίες ανδρών ότι είχαν υποστεί σεξουαλική επίθεση από τον Σπέισι.

Οπως όλα δείχνουν, η Κλερ Αντεργουντ θα είναι η απόλυτη κυρίαρχος αυτής της τελευταίας παρτίδας του «House of Cards». Δικαιώνοντας ίσως, με αυτόν τον παράδοξο τρόπο, ακόμη και το ίδιο το κίνημα του #MeToo, που ποντάρει στην ενδυνάμωση των γυναικείων ρόλων τόσο επί, όσο και εκτός οθόνης.

Στην τηλεοπτική ταφόπλακα αναγράφεται ως χρονολογία θανάτου του Φρανκ Αντεργουντ το 2017. Οταν δηλαδή ξέσπασε το πρώτο σεξουαλικό σκάνδαλο εις βάρος του Κέβιν Σπέισι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...