291
Ο Σκαραμούτσι (υπό βροχή) ενώ ετοιμάζεται να ταξιδέψει με τον πρόεδρο Τραμπ | REUTERS/Carlos Barria

Η σύζυγος του Σκαραμούτσι ζητά διαζύγιο γιατί «αντιπαθεί τον Τραμπ»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2017, 11:32
Ο Σκαραμούτσι (υπό βροχή) ενώ ετοιμάζεται να ταξιδέψει με τον πρόεδρο Τραμπ
|REUTERS/Carlos Barria

Η σύζυγος του Σκαραμούτσι ζητά διαζύγιο γιατί «αντιπαθεί τον Τραμπ»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2017, 11:32

Μέσα σε όλη την αναστάτωση που έφερε στον Λευκό Οίκο ο διορισμός του ως επικεφαλής επικοινωνίας και τα υβριστικά σχόλια για στενούς συνεργάτες του προέδρου Τραμπ, ο Αντονι Σκαραμούτσι φαίνεται ότι έχει να διαχειριστεί και ένα διαζύγιο.

Η σύζυγός του Ντέιντρε Μπολ φέρεται να έχει καταθέσει αίτηση για διαζύγιο, ελάχιστες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο πλευρό του προέδρου.

Αιτία, από όσα τουλάχιστον λένε οι φίλοι του ζεύγους και όπως τα μεταφέρει η New York Post, είναι η αντιπάθεια της Μπολ για τον Τραμπ.

Προσθέτουν ότι δεν συμμεριζόταν απόλυτα τις πολιτικές φιλοδοξίες του συζύγου της και το πώς τις υλοποιούσε.

Τη διάσταση του ζεύγους φαίνεται να επιβεβαιώνει εμμέσως και ο ίδιος ο Σκαραμούτσι σε tweet, στο οποίο ζητά διακριτικότητα για την οικογένεια του: «Εγώ αντέχω τα χτυπήματα», λέει.

Η 38χρονη Μπολ ήταν αντιπρόεδρος στο hedge fund που είχε ιδρύσει ο Σκαραμούτσι το 2005 και το οποίο πρόσφατα πούλησε λόγω του επικείμενου διορισμού του στον Λευκό Οίκο.

Γνωρίστηκαν το 2011, παντρευτήκαν το 2014 και έχουν δύο παιδιά.

Λέγεται ότι της άρεσε η ζωή στη Γουόλ Στριτ και η κατοικία τους στο κοσμοπολίτικο Λονγκ Αϊλαντ και όχι «ο τρελός κόσμος της Ουάσιγκτον».

Ωστόσο ο Σκαραμούτσι, μετά την υποστήριξη που παρείχε στον Τραμπ προεκλογικά (αν και όχι σε όλη την εκστρατεία), ευελπιστούσε ότι θα είχε μια πολύ καλή θέση στο προεδρικό επιτελείο και έτσι άφησε τη Νέα Υόρκη για την πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Η βρετανική Telegraph σημειώνει και μια ακόμη ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Αυτό είναι το δεύτερο διαζύγιο  μέσα σε δύο ημέρες με αφορμή τον πρόεδρο Τραμπ.

Το πρώτο ήταν κάποιας Λυν Αρονμπεργκ, η οποία έχει εταιρεία δημοσίων σχέσεων. Την εβδομάδα που μας πέρασε ανακοίνωσε δημόσια ότι χωρίζει – και μάλιστα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία της! Αιτία, ο Τραμπ, αν και δεν διευκρινίζεται σε τι έβλαψε τον γάμο της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...