303
Πολλές και εκτεταμένες ήταν οι καταστροφές και στα απέναντι από το σημείο της έκρηξης κτίρια της Λ. Συγγρού | ΙΝΤΙΜΕnews

Η στιγμή της τρομακτικής έκρηξης στη Συγγρού

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2022, 12:03
Πολλές και εκτεταμένες ήταν οι καταστροφές και στα απέναντι από το σημείο της έκρηξης κτίρια της Λ. Συγγρού
|ΙΝΤΙΜΕnews

Η στιγμή της τρομακτικής έκρηξης στη Συγγρού

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2022, 12:03

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν τα πρώτα βίντεο από τη στιγμή της τρομακτικής έκρηξης στο κτίριο της Λεωφόρου Συγγρού που προκάλεσε καταστροφές σε ακτίνα δεκάδων μέτρων στην περιοχή.

Στο ρεπορτάζ (κάτω) του ΣΚΑΪ, παρουσιάζεται η έκταση των ζημιών σε μία σειρά από κτίρια και επιχειρήσεις της περιοχής από το ωστικό κύμα της έκρηξης.

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας (κάτω το βίντεο που μεταδόθηκε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ)

Σύμφωνα με την πρώτη αυτοψία της Πυροσβεστικής, το πιθανότερο είναι η έκρηξη να προήλθε από διαρροή υγραερίου ή φυσικού αερίου, καθώς γίνονταν εργασίες ανακαίνισης στο διαμέρισμα του ημιωρόφου του κτιρίου.

Καταστροφές από το ωστικό κύμα στο κτίριο της Περιφέρειας Αττικής στη Λ. Συγγρού/ ΙntimeNews
Aπό το ωστικό κύμα δεν γλίτωσαν ούτε διερχόμενα αυτοκίνητα, χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς / ΙntimeNews

Eικόνες βομβαρδισμένου τοπίου στη Λ. Συγγρού
Το μέγεθος της καταστροφής μέσα στο κτίριο αποτυπώθηκε σε φωτογραφίες που τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο ιδιοκτήτης σχολής χορού σε έναν από τους ορόφους του κτιρίου.

Κάτοικοι και μαγαζάτορες της περιοχής σχολίαζαν ότι είναι ευτύχημα που η σημερινή ημέρα είχε κηρυχθεί αργία, καθώς σε διαφορετική περίπτωση είναι βέβαιο πως δεν θα μετρούσαμε μόνο υλικές ζημιές και τον τραυματισμό του 78χρονου που βρισκόταν μέσα στο κτίριο.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο Λαϊκό και ακολούθως στη Μονάδα Εγκαυμάτων του «Γεννηματάς», όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Κλειστή μέχρι το μεσημέρι παρέμενε και στα δύο ρεύματα η Λεωφόρος Συγγρού στο ύψος των Στύλων του Ολυμπίου Διός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...