398
H Σαρλίζ Θερόν σε μια σκηνή από το «Tully» | Bron Studios

Η Σαρλίζ Θερόν πήρε 22 κιλά και κόντεψε να πάθει κατάθλιψη

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2018, 14:52
H Σαρλίζ Θερόν σε μια σκηνή από το «Tully»
|Bron Studios

Η Σαρλίζ Θερόν πήρε 22 κιλά και κόντεψε να πάθει κατάθλιψη

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2018, 14:52

Ανήκει στη σπάνια κατηγορία των εκτυφλωτικά όμορφων γυναικών, που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τσαλακωθούν όταν ο ρόλος το προστάζει. Το έχει αποδείξει άλλωστε στο παρελθόν, το 2003, όταν η Σαρλίζ Θερόν έγινε αγνώριστη, παίρνοντας πολλά παραπανίσια κιλά προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Monster» της Πάτι Τζένκινς. Το αντάλλαγμα για αυτή της τη θυσία-εμφανισιακή μετάλλαξη, ήταν το Οσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου.

epa06093473 South African actress and cast member Charlize Theron poses during the film premiere of 'Atomic Blonde' at the Theater am Potsdamer Platz in Berlin, Germany, 17 July 2017. The movie opens across German theaters on 24 August. EPA/CLEMENS BILAN
Οταν είσαι η Σαρλίζ Θερόν, μπορείς ακόμα και να σαμποτάρεις αυτή την εντυπωσιακή σιλουέτα για τις ανάγκες ενός ρόλου. EPA/CLEMENS BILAN

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός αποφάσισε να πάρει 22 κιλά για τις ανάγκες της ταινίας «Tully». Η όλη διαδικασία όμως, εκτός από την καλλίγραμμη σιλουέτα της, λίγο έλειψε να βλάψει σοβαρά και την ίδια της την ψυχική υγεία, όπως εξηγεί και δημοσίευμα του Harper’s Bazaar. 

tully2
Ακόμα κι αν είσαι η Σαρλίζ Θερόν, αν τρως μακαρόνια μέσα στη νύχτα και ξαναπέφτεις για ύπνο, κάποια στιγμή θα ξυπνήσεις με 22 παραπανίσια κιλά

«Επρεπε να σηκώνομαι μέσα στη νύχτα, να τρώω κρύα μακαρόνια και να ξαναπέφτω για ύπνο. Το πρωινό μου ήταν μπέργκερ και δύο μεγάλα μιλκ-σέηκ, το ένα μετά το άλλο. Στην αρχή όλο αυτό είχε πλάκα, τις δύο-τρεις πρώτες εβδομάδες. Μετά δεν είχα καν όρεξη να πάω στο γύρισμα. Δεν έχω ξανακαταναλώσει περισσότερο ανθυγιεινό φαγητό και μεγαλύτερες ποσότητες ζάχαρης σε ολόκληρη τη ζωή μου» εξηγεί η Θερόν.

Στην υπέρμετρη προσπάθειά της να μπει όχι μόνο στη θέση και στο μυαλό, αλλά και στα μεγαλύτερου μεγέθους ρούχα της γυναίκας την οποία υποδύθηκε, η ηθοποιός έφτασε πολύ κοντά στο να πάθει κατάθλιψη.

tully1
Στην προσπάθειά της να έρθει τόσο κοντά με την ηρωίδα που υποδύθηκε, έφτασε ως το κατώφλι της κατάθλιψης

«Αλλο είναι να προσπαθείς να χάσεις τόσα κιλά στα 27 σου και άλλο στα 42 σου κι αυτό είναι κάτι που το κατάλαβα αργά, αν και ο γιατρός μου είχε προσπαθήσει να με προειδοποιήσει» σχολιάζει η ίδια.

Η τέχνη θέλει θυσίες, γεγονός που η Σαρλίζ το γνωρίζει πολύ καλά. Κάποιες φορές όμως, δεν είναι κακό να βάζεις τον εαυτό σου πάνω από οποιονδήποτε ρόλο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...