462
|

Η Radisson Hotel Group αποκτά το τρίτο ξενοδοχείο στην Κύπρο

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2019, 18:10

Η Radisson Hotel Group αποκτά το τρίτο ξενοδοχείο στην Κύπρο

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2019, 18:10

Στην πρωτεύουσα της Κύπρου αποκτά παρουσία η Radisson Hospitality AB, μέρος του Radisson Hotel Group, μετά την υπογραφή για το Radisson Blu Hotel Λευκωσία. Βασιζόμενη σε μια ήδη επιτυχημένη συνεργασία, η νέα συμφωνία με τη Stenson Investments Limited, θυγατρική του Quality Group, αποτελεί μέρος της κύριας συμφωνίας ανάπτυξης με τη Sunnyseeker Hotels για την ανάπτυξη τουλάχιστον έξι ξενοδοχείων και θερέτρων, που θα φέρουν σχεδόν 1.000 ξενοδοχεία έως το 2025.

Η άφιξη του Radisson Blu Hotel στη Λευκωσία θα συμπληρώσει το Radisson Blu Hotel, Λάρνακα, που βρίσκεται ήδη στη δημοφιλή νότια ακτή της Κύπρου, καθώς και το επερχόμενο Radisson Beach Resort Λάρνακα. Η Radisson Hospitality AB εκμεταλλεύεται όλα τα ακίνητα βάσει μιας διεθνούς συμφωνίας άδειας χρήσης με τη Sunnyseeker Hotels, εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε περαιτέρω την συνεργασία μας με την Quality Group και τη Sunnyseeker Hotels στην Κύπρο και να τους ευχαριστήσουμε για τη συνεχή εμπιστοσύνη τους στους ανθρώπους μας και στα σήματά μας. Αυτό θα είναι το τρίτο μας ξενοδοχείο μαζί σε αυτό το όμορφο νησί. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε περαιτέρω και να ενισχύσουμε το δίκτυό μας στον μεγαλύτερο διεθνή ξενοδοχειακό φορέα στο νησί», δήλωσε ο Ελι Γιούνες, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Radisson Hotel Group.

Το Radisson Blu Hotel, Λευκωσία, απέχει 40 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Γλαύκος Κληρίδης της Λάρνακας. Θα βρίσκεται στην οδό Σαλαμίνος στο κέντρο της πόλης και σε κοντινή απόσταση από αξιοθέατα όπως το Υδραγωγείο της Λευκωσίας και το Μνημείο Ελευθερίας στον Προμαχώνα Ποδοκάταρο στα ενετικά τείχη.

Το ξενοδοχείο 180 δωματίων θα αποτελείται από 150 standard δωμάτια και 30 ευρύχωρες σουίτες. Οι επιλογές για φαγητό περιλαμβάνουν ένα εστιατόριο για όλη την ημέρα, ένα μπαρ και ένα εστιατόριο με πιάτα εμπνευσμένα από την περιοχή. Διαθέτει εγκαταστάσεις αναψυχής, όπως γυμναστήριο και κέντρο ευεξίας, καθώς και αίθουσα υψηλής τεχνολογίας 500 τ.μ. για συσκέψεις και εκδηλώσεις, ως το νεότερο συνεδριακό κέντρο στην πόλη.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για το γεγονός ότι η συνεργασία μεταξύ μας και του Radisson Hotel Group συνεχίζει να διευρύνεται και να αναπτύσσεται με νόημα», τόνισε από την πλευρά του ο Σάββας Κάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Quality Group. Και πρόσθεσε ότι «μετά την παράδοση του Radisson Blu Hotel Λάρνακα, τον Αύγουστο του 2018, η Quality Group ανακοίνωσε το Radisson Beach Resort Λάρνακα (Princess Beach), το οποίο είναι ήδη υπό κατασκευή, με την προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης τον Μάιο του 2020. Σήμερα, αισθανόμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και υπερήφανοι για να ανακοινώσουμε την κατασκευή του Radisson Blu στην πρωτεύουσα. Η άφιξη του Radisson Hotel Group στη Λευκωσία αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη προς την Quality Group, καθώς παρουσιάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια επιτυχημένη και δοκιμασμένη συνταγή συνεργασίας».

Το Radisson Hotel Group ™ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στον κόσμο με επτά εμπορικά σήματα ξενοδοχείων και περισσότερα από 1.400 ξενοδοχεία σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...