352
Η 64χρονη εκατομμυριούχος παρουσιάστρια και επιχειρηματίας: δεν λυπάται καθόλου που δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει αποκτήσει παιδιά | Reuters

Η Οπρα εξηγεί γιατί συζεί αστεφάνωτη και χωρίς παιδιά

Protagon Team Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2019, 21:50
Η 64χρονη εκατομμυριούχος παρουσιάστρια και επιχειρηματίας: δεν λυπάται καθόλου που δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει αποκτήσει παιδιά
|Reuters

Η Οπρα εξηγεί γιατί συζεί αστεφάνωτη και χωρίς παιδιά

Protagon Team Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2019, 21:50

Η Όπρα Γουίνφρεϊ είναι με τον σύντροφό της Στέντμαν Γκρέιαμ εδώ και 33 χρόνια, αλλά δεν λυπάται καθόλου που δεν έχουν παντρευτεί ή δεν έχουν αποκτήσει παιδιά.

Η 64χρονη εκατομμυριούχος επιχειρηματίας φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού People και δηλώνει πως η μη-παραδοσιακή σχέση της με τον μακράς διαρκείας 67χρονο σύντροφό της είναι ακόμη τόσο ισχυρή και ακλόνητη, που δεν θέλουν να… χαλάσει την επιτυχημένη συνταγή που εφαρμόζουν όλα αυτά τα χρόνια.

«Τόσο εγώ όσο και ο Στέντμαν λέμε συχνά μεταξύ μας πως αν είχαμε παντρευτεί, δεν θα ήμασταν τώρα μαζί», δήλωσε η Γουίνφρεϊ και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Σίγουρα δεν θα άντεχε ο γάμος κυρίως επειδή θα είχαμε διαφορετικές απόψεις επάνω σε αυτό το θέμα».

Η αμερικανίδα παρουσιάστρια γνώρισε τον σύντροφό της το 1986 και αρραβωνιάστηκαν επισήμως το 1992.

Ήταν έτοιμοι να παντρευτούν το 1993, αλλά το… μετάνιωσαν.

Ο Στέντμαν ουδέποτε ζήτησε κάτι από την Γουίνφρεϊ, όπως το να του μαγειρέψει, αλλά η Όπρα πιστεύει πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν παντρεύονταν.

«Είναι ένας παραδοσιακός τύπος, αλλά αυτή είναι μια εντελώς μη παραδοσιακή σχέση. Αν παρέμενε μια σχέση, ήταν κάτι που μπορούσα να διαχειριστώ. Εάν γινόμουν σύζυγος, τότε θα έπρεπε να ακολουθήσω κάποιους κανόνες, οποιδήποτε κι αν ήταν αυτοί, κάτι που δεν θα ήταν καλό», επισημαίνει.

Όσον αφορά στην μητρότητα, παραδέχθηκε πως δεν ένιωσε ποτέ της έτοιμη γι’ αυτό το μέγεθος  ευθύνης.

«Κάνοντας το Oprah Show διαπίστωσα το βάθος της ευθύνης και της θυσίας που πραγματικά απαιτείται όταν είσαι μητέρα», είπε στο περιοδικό, παραδεχόμενη επίσης πως «το καμπανάκι της μητρότητας δεν χτύπησε σε μένα. Μου αρέσουν τα μωρά, αλλά μου αρέσουν του τύπου: ‘Γεια σου μωράκι! Τώρα πήγαινε εκεί’».

«Μου αρέσουν τα παιδιά όταν μπορούν να μου μιλήσουν και να μου πουν ποιο είναι το πρόβλημα. Το να τα βρεις έτοιμα στην ηλικία των 12 ετών, είναι πραγματικά τέλειο για μένα», συνοψίζει.

Και φυσικά, την εμποδίζει, όπως λέει και η εργασιομανία της:

«Δουλεύω 17 ώρες την ημέρα και όταν επιστρέφω στο σπίτι έχω τα δύο μου σκυλιά και τον Στέντμαν, που με αφήνει να είμαι αυτή που θέλω», καταλήγει με νόημα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...