194
| YouTube

Η Ντόρα «καρφώνει» Σαμαρά για τις διερευνητικές: Οταν ήταν Πρωθυπουργός δεν τα έλεγε αυτά

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2021, 09:56

Η Ντόρα «καρφώνει» Σαμαρά για τις διερευνητικές: Οταν ήταν Πρωθυπουργός δεν τα έλεγε αυτά

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2021, 09:56

Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση Σαμαρά (εδώ) παραμονή της επανέναρξης των διερευνητικών επαφών Ελλάδος – Τουρκίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, αρκέστηκε να πει ότι Αντώνης Σαμαράς, ως πρώην πρωθυπουργός, εκφέρει απόψεις που είναι γνωστές εδώ και καιρό.

Οι πάγιες όμως αυτές θέσεις του κ. Σαμαρά, έσπευσε να παρατηρήσει στο δικό της σχόλιο η Ντόρα Μπακογιάννη, γνώρισαν ένα διετές διάλειμμα, την περίοδο που ήταν Πρωθυπουργός και οι διερευνητικές επαφές συνεχίζονταν κανονικά, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Σε δηλώσεις της στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, η πρώην υπουργός Εξωτερικών –και ηττημένη στις εσωκομματικές εκλογές του 2009 από τον Αντώνη Σαμαρά– επέλεξε να «αδειάσει» με το γάντι τον πρώην πρωθυπουργό για τις δηλώσεις του, ως άλλος τουρκοφάγος, σχετικά με τον 61ο γύρο των διερευνητικών συνομιλιών Ελλάδας – Τουρκίας, επισημαίνοντας με απλά λόγια ότι αυτά δεν τα έλεγε όταν ήταν πρωθυπουργός.

Οσο για το ενδεχόμενο να βρει ο κ. Σαμαράς υποστηρικτές εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ. προκαλώντας ενδεχομένως πρόβλημα στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την κύρωση των τριών μνημονίων με τη Βόρεια Μακεδονία), η κυρία Μπακογιάννη εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν βουλευτές που θα τον ακολουθήσουν στη λογική αυτή της «σκληρής γραμμής».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...