460
Η Νταϊάνα έμμελε να πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας, στο πλευρό του «Σωματοφύλακα» Κέβιν Κόστνερ | CreativeProtagon

Η Νταϊάνα σκεφτόταν να παίξει στον «Σωματοφύλακα 2» με τον Κόστνερ

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2019, 15:05
Η Νταϊάνα έμμελε να πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας, στο πλευρό του «Σωματοφύλακα» Κέβιν Κόστνερ
|CreativeProtagon

Η Νταϊάνα σκεφτόταν να παίξει στον «Σωματοφύλακα 2» με τον Κόστνερ

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2019, 15:05

Οπως αποδεικνύεται από την επιλογή των πρωταγωνιστριών, η ταινία «Ο Σωματοφύλακας» (Bodyguard) στόχευε σε διάσημες γυναίκες, οι οποίες όντως είχαν ανάγκη, και στην πραγματική τους ζωή, έναν στιβαρό άνδρα να τις προσέχει και να τις προστατεύει.

Στην ταινία του 1992, η υπέροχη Γουίτνεϊ Χιούστον, υποδυόταν ουσιαστικά τον εαυτό της: μία λαμπερή αλλά ανασφαλή τραγουδίστρια, η οποία ήταν περικυκλωμένη από καλοθελητές και κατέληξε να εμπιστεύεται αποκλειστικά τον σωματοφύλακά της, που τον ενσάρκωνε ο Κέβιν Κόστνερ.

Οι δυο τους, είχαν γίνει πολύ στενοί φίλοι και στην πραγματική ζωή και μετά τον τραγικό θάνατό της, ο Κόστνερ μιλούσε σε συνεντεύξεις με πολύ συγκινητικά λόγια για την τόσο ταλαντούχα αλλά και εύθραυστη φίλη του.

Ο Κέβιν Κόστνερ και η Γουίτνεϊ Χιούστον σε σκηνή από την ταινία «Ο Σωματοφύλακας» του 1992 (Warner Bros)

Οπως ο ίδιος αποκάλυψε πρόσφατα και όπως αναφέρει και το σχετικό δημοσίευμα του Guardian, η γυναίκα που προοριζόταν να πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια της ταινίας, δεν ήταν άλλη από την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Μία ακόμη χαρισματική και εύθραυστη γυναίκα, που όπως απέδειξε το τραγικό τροχαίο που είχε εξαιτίας των παπαράτσι που την καταδίωκαν, σίγουρα είχε και εκείνη ανάγκη από κάποιον που θα την πρόσεχε σαν τα μάτια του.

Μιλώντας στο PeopleTV, ο 64χρονος ηθοποιός είπε ότι το στούντιο που είχε γυρίσει την πρώτη μεγάλη επιτυχία με την Γουίτνεϊ Χιούστον ήθελε να κυκλοφορήσει και το «Bodyguard 2». Το 2012, ο Κόστνερ είχε μιλήσει πρώτη φορά ανοιχτά για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, εξηγώντας ότι η πλοκή θα είχε να κάνει και πάλι με έναν σωματοφύλακα, που αυτή τη φορά θα έπρεπε να προστατεύει τη Νταϊάνα από τους παπαράτσι. Είπε ότι ένα πρώτο πλάνο για το σενάριο έφτασε στο γραφείο του την ημέρα που η Νταϊάνα σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 31 Αυγούστου του 1997. Ακρως προφητικό σενάριο, άκρως ανατριχιαστική εξέλιξη.

Ο Κόστνερ αποκάλυψε τώρα, πως ο ίδιος είχε συζητήσει με την Νταϊάνα για την ταινία και μάλιστα οι δυο τους μίλησαν και για τις ενδεχόμενες ερωτικές σκηνές που προβλέπονταν μεταξύ τους.   «Θυμάμαι απλά ότι ήταν απίστευτα γλυκιά στο τηλέφωνο και εκείνη έθεσε την ερώτηση:”Θα έχουμε και σκηνή με φιλιά;”», αφηγείται ο σταρ. Ωστόσο σημειώνει, πως τον ρώτησε πολύ σεμνά και πως ήταν αγχωμένη γιατί η ζωή η ζωή της ήταν πολύ εκτεθειμένη στα φλας και στα κουτσομπολίστικα περιοδικά.

Της απάντησε πως «ναι, θα υπάρχουν κάποιες σκηνές», αλλά και πως μπορούσαν να το εξετάσουν περισσότερο, καθησυχάζοντας την ανησυχία της. Ο Κόστνερ δήλωσε πως οι συνομιλίες είχαν ξεκινήσει με διαμεσολάβηση της Σάρα Φέργκιουσον και πως ο ρόλος της ήταν πολύ σημαντικός στο να πειστεί η Νταϊάνα να τολμήσει κάτι τέτοιο. «Σέβομαι πάντα τη Σάρα γιατί είναι εκείνη που διευκόλυνε τη συζήτησή μας και δεν είπε ποτέ, γιατί δεν το κάνετε με εμένα πρωταγωνίστρια; Είμαι και εγώ πριγκίπισσα», είπε ο αμερικανός ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...