185
| Intime

Η ΝΔ διέγραψε δύο στελέχη από τη Θεσσαλονίκη για παρατυπίες στη σειρά εμβολιασμού

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2021, 19:57
|Intime

Η ΝΔ διέγραψε δύο στελέχη από τη Θεσσαλονίκη για παρατυπίες στη σειρά εμβολιασμού

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2021, 19:57

Με απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργου Στεργίου, αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα της Δήμητρας Ακριτίδου και του Δρόσου Τσαβλή, στελεχών του κόμματος από τη Θεσσαλονίκη, με θέσεις στον δήμο της πόλης.

Πρόκειται, αντίστοιχα, για την αντιδήμαρχο Παιδείας και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Τις παραιτήσεις τους από τις θέσεις που κατείχαν στη διοίκηση του δήμου είχε ζητήσει και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Σε ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος ευχαρίστησε τα στελέχη για την έως τώρα προσφορά τους, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως «λόγοι ηθικής τάξης δεν επιτρέπουν την παραμονή τους στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης».

Οι παραιτήσεις ζητήθηκαν ύστερα από καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για παρατυπίες στη διαδικασία εμβολιασμού σε δύο ιδρύματα της Θεσσαλονίκης.

To voria.gr επισήμανε ότι ο κ. Τσαβλής είναι πνευμονολόγος στο ένα από τα δύο ιδρύματα, στο οποίο φέρονται να εμβολιάστηκαν εκτός σειράς άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Σε ό,τι αφορά την κυρία Ακριτίδου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να εμβολιάστηκε η ίδια εκτός σειράς στο ένα από τα δύο ιδρύματα στο οποίο είναι γιατρός η κόρη της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...