1193
Η εντυπωσιακή Μις Γαλλία 2019, Βαϊμαλάμα Τσάβες | Vaimalama Chaves / Facebook

Η Μις Γαλλία 2019 που κάποτε την αποκαλούσαν «χοντρή και τέρας»

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2019, 11:45
Η εντυπωσιακή Μις Γαλλία 2019, Βαϊμαλάμα Τσάβες
|Vaimalama Chaves / Facebook

Η Μις Γαλλία 2019 που κάποτε την αποκαλούσαν «χοντρή και τέρας»

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2019, 11:45

Η ωραιότερη Γαλλίδα για το 2019 κατάγεται από τη Γαλλική Πολυνησία και πέρυσι είχε στεφθεί Μις Ταϊτή. Η σημερινή Μις Γαλλία λοιπόν, είναι μία πανέμορφη 23χρονη με πράσινα μάτια και μακριά καστανά μαλλιά, που πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 18, ζύγιζε 80 κιλά – όπως αποκαλύπτει η ίδια με ακομπλεξάριστη πυγμή.

Η καλλονή με το εξωτικό όνομα Βαϊμαλάμα Τσάβες, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο μέσα από τα social media για πολύ σοβαρά ζητήματα όπως το body shaming, δεν διστάζει λοιπόν να μιλήσει ανοιχτά για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε σε νεαρότερη ηλικία, όταν εξαιτίας των κιλών της, άκουγε χαρακτηρισμούς όπως «τέρας και χοντρή».

Η Μις Γαλλία κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ομορφιάς

Το παράδοξο είναι πως το κορίτσι που βίωσε τόσο απόλυτα το μπούλινγκ εξαιτίας της εξωτερικής του εμφάνισης, τώρα θεωρείται μία από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου. Και προς τιμήν της, δεν κρύβει τα όσα άσχημα πέρασε πίσω από τη σημερινή της επιτυχία, αλλά προτιμά να τα βγάλει στην επιφάνεια για να βοηθήσει όσα κορίτσια περνούν ανάλογες καταστάσεις με το σώμα τους.

«Οταν άκουγα να με αποκαλούν χοντρή και άσχημη, δεν ήταν κάτι που μπορούσα να διαχειριστώ εύκολα. Σήμερα νιώθω τυχερή που το έζησα όλο αυτό, γιατί με διαμόρφωσε, με έκανε πιο δυνατή και πιο ικανή να αντιμετωπίζω όλες τις δυσκολίες και όλους τους τοξικούς ανθρώπους» είχε δηλώσει λίγο προτού στεφθεί Μις Γαλλία, αποδεικνύοντας ότι δεν είχε καμία διάθεση να κρύψει την προηγούμενη, λιγότερο φωτογενή εκδοχή του εαυτού της κάτω από το κόκκινο χαλί των καλλιστείων.

Ποζάροντας στην άμμο, στα καλλιστεία για τον τίτλο τής Μις Ταϊτή που επίσης κέρδισε

Οταν έχασε 20 κιλά και από τα 80 έφτασε στα 60, άρχισαν να ανοίγονται ανέλπιστες προοπτικές στον χώρο του μόντελινγκ, η ίδια όμως, δεν ξεχνά όλα όσα πέρασε, ούτε ξαφνικά επιθυμεί να περάσει το προφίλ της αψεγάδιαστης εστεμμένης. Οπως τονίζει και δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera, οι συνεντεύξεις που δίνει είναι απολαυστικές, ακριβώς επειδή παραμένει ο εαυτός της: «Μου αρέσει να τρώω πολύ, μου αρέσει το φαγητό. Δεν έφτασα στο άλλο άκρο, να παθαίνω υστερία αν πάρω ένα κιλό από φόβο μήπως ξαναπαχύνω. Δεν είμαι η τυπική Μις Γαλλία, είμαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μου αρέσει να γελάω και να μιλάω δυνατά, να κοιμάμαι πολύ, δεν θέλω να αλλάξω για τίποτα και για κανέναν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Merci @paulmarciano pour votre soutien. La motivation est la, mais comme à chaque fois que je suis portée et supportée, vous me boostez. . L’aventure Miss France est incroyable. Les journées s’enchaînent et ne se ressemblent pas, le spectacle prend forme et avec les autres candidates, nous allons faire le show ! . J-8 ! Bientôt bientôt ! #GuessWhat #MissTahiti #MissFrance #MataMimi #Trikini #Merci

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vai Chaves (@vaimalamachavesoff) στις

Και κάπως έτσι, η όμορφη Βαϊμαλάμα απολαμβάνει να είναι η βασίλισσα της ομορφιάς και της διαφορετικότητας, με εξωτική καταγωγή και ένα πονεμένο από το μπούλινγκ παρελθόν.

Ενθουσιασμένη από αυτό το υγιέστατο πρότυπο κοριτσιού, η γαλλική εφημερίδα Libération κυκλοφόρησε με τον εξής τίτλο: «Ακόμη και η Μις Γαλλία τρώει, σε ευχαριστούμε Βαϊμαλάμα», αναφερόμενη με ενθουσιασμό στην 23χρονη που σπάει δεκαετίες επικίνδυνων στερεοτύπων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Back at it ! . @printempsofficial . (C) @estellesabathier . #SpringShooting #TeamWork #AmazingTeam #Printemps #RobeRouge #MissFrance

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vai Chaves (@vaimalamachavesoff) στις

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...