260
«Σε μια τόσο δα μικρή θήκη αναγκάστηκα να κρυφτώ προκειμένου να διαφύγω» φαίνεται να λέει ο Γκον... | Reuters

Η «Μεγάλη Απόδραση» του Κάρλος Γκον βρήκε μιμητές

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2020, 20:53
«Σε μια τόσο δα μικρή θήκη αναγκάστηκα να κρυφτώ προκειμένου να διαφύγω» φαίνεται να λέει ο Γκον...
|Reuters

Η «Μεγάλη Απόδραση» του Κάρλος Γκον βρήκε μιμητές

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2020, 20:53

Φαίνεται ότι η… χολιγουντιανών προδιαγραφών απόδραση του Κάρλος Γκον από την Ιαπωνία έδωσε τροφή για σκέψη σε πολλούς, ως προς τους πιθανούς τρόπους διαφυγής από μια ξένη χώρα.

Ο πρώην επικεφαλής της Nissan, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση εμπιστοσύνης και για απόκρυψη εισοδημάτων της Nissan στις χρηματιστηριακές αρχές, διέφυγε με σχεδόν… μυθιστορηματικό τρόπο στη γενέτειρα των γονιών του, στον Λίβανο.

Ο Γκον έχει αρνηθεί να αποκαλύψει με ποιόν τρόπο πέρασε από την ασφάλεια του ιαπωνικού αεροδρομίου ή να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ ότι συνεργοί του τον φυγάδευσαν από το σπίτι του στο Τόκιο με τον ίδιο κρυμμένο μέσα σε μια θήκη… για κοντραμπάσο!

Μύθος ή πραγματικότητα, το γεγονός πάντως ειναι ότι η «Μεγάλη Απόδραση» του Κάρλος Γκον βρήκε μιμητές.

Μια γυναίκα φωτογράφησε τον εαυτό της μέσα σε μια θήκη άρπας, ενώ ένας πατέρας φωτογράφησε το μωρό του μέσα στη θήκη της κιθάρας του.

Με αφορμή όλα αυτά τα περιστατικά, η κατασκευάστρια εταιρεία μουσικών οργάνων Yamaha Corporation προειδοποίησε το κοινό να μην επιχειρεί να χωρέσει μέσα σε θήκες μουσικών οργάνων, υπενθυμίζοντας ότι οι θήκες για μουσικά όργανα είναι σχεδιασμένες για… μουσικά όργανα και όχι για ανθρώπους.

«Δεν θα αναφέρουμε τον λόγο, αλλά έχουν υπάρξει πολλές αναρτήσεις στο Twitter για ανθρώπους που κρύφτηκαν μέσα σε θήκες για μεγάλα μουσικά όργανα. Θα ήταν πολύ άσκοπη η προειδοποίηση αν είχε προηγηθεί κάποιο δυσάρεστο συμβάν, επομένως ζητάμε από όλους να μην το επιχειρήσουν» ανέφερε η ιαπωνική εταιρεία σε ανακοίνωσή της στον λογαριασμό της στο Twitter την 11η Ιανουαρίου, σύμφωνα με τους βρετανικούς Times.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...