261
Ο μαθητής είναι πλέον εκτός εντατικής | YouTube

Η μαρτυρία-σοκ του μαθητή που μαχαιρώθηκε στην Καλλιθέα – «Είχα μια τεράστια τρύπα στην καρδιά!»

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2019, 09:38
Ο μαθητής είναι πλέον εκτός εντατικής
|YouTube

Η μαρτυρία-σοκ του μαθητή που μαχαιρώθηκε στην Καλλιθέα – «Είχα μια τεράστια τρύπα στην καρδιά!»

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2019, 09:38

Τα περιστατικά που παραλίγο να τον οδηγούσαν στον θάνατο περιέγραψε ο μαθητής που μαχαιρώθηκε στη Καλλιθέα από αγνώστους, την ώρα που υπερασπιζόταν φίλο του.

Ο 19χρονος που δέχτηκε εννιά μαχαιριές, έχει βγει από την εντατική και πλέον αντιμετωπίζει τα πράγματα, όσο μπορεί, με ψυχραιμία και χαμόγελο.

«Είδα τη φωτογραφία της καρδιάς μου και είχα μια τρύπα, τεράστια ήταν, χάλια ήμουν… Μου είπε η νοσοκόμα πολλές φορές ότι ήταν θαύμα το ότι έζησα !» είπε στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Για το περιστατικό τα ξημερώματα του Σαββάτου είπε ότι «γυρνάγαμε από ένα ίντερνετ καφέ που ήμουν με τους φίλους μου και τους συναντάμε αυτούς τους δύο στο δρόμο. Κάτι μας λένε, δεν δίνουμε σημασία. Δεν τους γνωρίζαμε, αυτοί αγριεύτηκαν μαζί μας για κάποιο λόγο και άρχισαν να μας πλησιάζουνε.

» Βγάλανε μαχαίρι, το οποίο εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν κλειδί, μάλιστα, αλλά με το που έβγαλε το μαχαίρι, αμέσως η πρώτη μου σκέψη ήταν να ορμήσω να τον αρπάξω για να μην έχει χώρο να κινηθεί και χτυπήσει κανένας άλλος».

Συνέχισε λέγοντας ότι αυτός που τον μαχαίρωσε «με κοπάνησε στο αμάξι, παλέψαμε, αυτός με μαχαίρωνε και μετά με είδε που ήμουν γεμάτος αίματα και μάλλον σηκώθηκε και έφυγε επειδή φοβήθηκε.

» Οταν τελείωσε η πάλη, δεν είχα καν καταλάβει ότι είχα μαχαιρωθεί και μάλιστα εννιά φορές. Ξαπλώνω στο πεζοδρόμιο και παλεύω να πάρω ανάσα μέχρι να φτάσω στο νοσοκομείο».

Ο νεαρός, που είχε χάσει τον πατέρα του πριν από λίγους μήνες, σκέφτεται μόνο τις εξετάσεις για την Ιατρική: «Δίνω τον Σεπτέμβρη. Εκεί που χαροπάλευα μέσα στο ασθενοφόρο για τη ζωή μου σκέφτηκα: “Τουλάχιστον έχω λίγο παραπάνω χρόνο για διάβασμα!”».