119
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στην άφιξή της στο Ισραήλ κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο εβραϊκό κράτος | INTIMEnews

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη μέσα από τον φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη – η φωτογραφία για τα «χρόνια πολλά»

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2020, 09:58
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στην άφιξή της στο Ισραήλ κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο εβραϊκό κράτος
|INTIMEnews

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη μέσα από τον φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη – η φωτογραφία για τα «χρόνια πολλά»

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2020, 09:58

Γενέθλια είχε την Τρίτη 30 Ιουνίου η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη και αντί για τις συνηθισμένες ευχές, η φίλη της και φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη τής ευχήθηκε με μία από τις αγαπημένες φωτογραφίες της.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έχει ποζάρει πολλές φορές στον φωτογραφικό φακό της ταλαντούχας Ολυμπίας Κρασαγάκη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία όμως έχει για τη δημιουργό της κάτι ξεχωριστό και γι’ αυτό και επελέγη για το ευχετήριο ποστ στο Instagram.

 «Αν και είσαι καλοκαιρινό κορίτσι, αν και έχουμε βγάλει όλα αυτά τα χρόνια αμέτρητες φωτογραφίες … αυτή είναι η αγαπημένη μας! Το μάλλινο col roulé δεν καλύπτει με τίποτα το αιώνιο καλοκαιρινό σου βλέμμα! Χρόνια πολλά πολλά και φωτεινά Μαρέβα μου», έγραψε στην ανάρτησή της για τα γενέθλια της συζύγου του Πρωθυπουργού.

View this post on Instagram

Αν και είσαι καλοκαιρινό κορίτσι, αν και έχουμε βγαλει όλα αυτά τα χρόνια αμέτρητες φωτογραφίες … αυτή είναι η αγαπημένη μας! Το μάλλινο col roulé δεν καλύπτει με τίποτα το αιώνιο καλοκαιρινό σου βλέμμα! Χρόνια πολλά πολλά και φωτεινά Μαρέβα μου. ✨?✨ ___________________________________ #happybirthday

A post shared by Olympia Krasagaki Official (@olympiakrasagaki) on

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...