366
Kαλύτερη άμυνα είναι επίθεση, έκρινε η μητέρα των δύο ανήλικων κατηγορούμενων και ξέσπασε κατά του σταθμάρχη | YouTube

Η μάνα των δύο ανηλίκων αποκαλεί «τραμπούκο» τον σταθμάρχη και προειδοποιεί: «θα γίνω σκύλα»

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2021, 18:08
Kαλύτερη άμυνα είναι επίθεση, έκρινε η μητέρα των δύο ανήλικων κατηγορούμενων και ξέσπασε κατά του σταθμάρχη
|YouTube

Η μάνα των δύο ανηλίκων αποκαλεί «τραμπούκο» τον σταθμάρχη και προειδοποιεί: «θα γίνω σκύλα»

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2021, 18:08

Τη δική της -όπως λέει- αλήθεια περιμένει να λάμψει η μάνα των δύο αδελφών που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη στο Μετρό της Ομόνοιας, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού ως υπαίτιο του επεισοδίου και τα παιδιά της ως θύματα… κακομεταχείρισης!

Σύμφωνα με την μητέρα των δύο ανήλικων κατηγορουμένων, ήταν ο σταθμάρχης που χειροδίκησε πρώτα στον 17χρονο, τους εξύβρισε και τους έκανε bullying, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Σημασία έχει να φανεί η αλήθεια τώρα, τόνισε και υποστήριξε ότι τα παιδιά φορούσαν μάσκα [μέσα στον συρμό του Μετρό], αλλά την είχαν κατεβασμένη γιατί έπιναν αναψυκτικό (σ.σ. μέσα στο Μετρό, όπου ως γνωστόν απαγορεύεται).

«Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή τα πίστεψα σ’ αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω. Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια», δήλωσε στην κάμερα του Μega σε μια απόπειρα να αναστρέψει το θύτη με το θύμα και ενώ έχουν αποκαλυφθεί οι προσπάθειες της να κρύψει τα παιδιά της -με τη βοήθεια του ειδικού φρουρού- ώστε να αποφύγουν το αυτόφωρο (περισσότερα για τους διαλόγους εδώ και στο βίντεο που ακολουθεί).

Διότι αν ισχύουν όσα υποστηρίζει, προκαλεί εύλογη απορία γιατί δεν προσήλθε αυτοβούλως μαζί με τα παιδιά της σε κάποιο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει τη δική της («πραγματική») εκδοχή για το περιστατικό.

«Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι», επέμεινε στις δηλώσεις της στο Μega, χωρίς να διστάσει μάλιστα να αποκαλέσει τραμπούκο τον 52χρονο!

«Δεν με νοιάζει τίποτε άλλο, τα παιδιά μου. Είμαστε σε άθλια κατάσταση. Όποιος δεν έχει παιδιά δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που νιώθω και περνάω.

»Θα γίνω σκύλα για τα παιδιά μου, θα τα υποστηρίξω μέχρι τέλους, γιατί ξέρω τι παιδιά έχω. Δεν είναι αλήτες, υπέστησαν bullying, τους επιτέθηκε. Χειροδίκησε στον μεγάλο, ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης. Τα παιδιά μου διασύρθηκαν, κατακρεουργήθηκαν. Θα πουληθώ για τα παιδιά μου, αλλά θα βγει η αλήθεια», είπε ένα 24ωρο προτού απολογηθούν οι ανήλικοι δράστες για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...