163
Ο Καφού της Λέγκια και ο Ούμπιδες του Ατρομήτου διεκδικούν την μπάλα | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Λέγκια έβαλε τέλος στην ευρωπαϊκή πορεία του Ατρόμητου

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2019, 21:29
Ο Καφού της Λέγκια και ο Ούμπιδες του Ατρομήτου διεκδικούν την μπάλα
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Λέγκια έβαλε τέλος στην ευρωπαϊκή πορεία του Ατρόμητου

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2019, 21:29

Φινάλε στην ευρωπαϊκή περιπέτεια του Ατρόμητου αυτό το καλοκαίρι μπήκε το βράδυ της Τετάρτης στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου φάνηκε να μην μπορεί να συναγωνιστεί την πιο έμπειρη κι έτοιμη Λέγκια Βαρσοβίας, παρόλο που είχε πάρει πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία με 0-0.

Οι Πολωνοί εκμεταλλεύτηκαν τα κενά που βρήκαν στην άμυνα του Ατρόμητου και τελικά με δυο γκολ πήραν την πολυπόθητη πρόκριση στα play off του Europa League.

Το σκορ άνοιξε στο 29′ ο Στολάρσκι που με σουτ έκανε το 0-1 και στο 50′ μετά από σέντρα του Βέσοβιτς, ο Γκβίλια στο δεύτερο δοκάρι με προβολή έγραψε το 0-2.

Κάπου εκεί όλα τέλειωσαν, μιας και ο Ατρόμητος φαινόταν να μην έχει ούτε αγωνιστικές, ούτε ψυχολογικές δυνάμεις ώστε να μπει ξανά με κάποιο γκολ στο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητους (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι, Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Καχίλα (58′ Ουγκράι), Μάντσον (69′ Ούμπιδες), Χαρίσης, Ρόσα, Βέλλιος (83′ Ενσικουλού), Μανούσος

Λέγκια Βαρσοβίας (Αλεξάνταρ Βούκοβιτς): Μαγέσκι, Στολάρσκι, Λέφτσουκ, Γεντρέιτσικ, Ρότσα (62′ Βιετέσκα), Μαρτίνς, Καφού, Άντολιτς, Βέτσοβιτς (68′ Νάγκι), Κουλένοβιτς, Λουκίνιας (77′ Καρλίτος)

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...