1253
Η Lady Gaga... επί το έργον της διανομής του νέου άλμπουμ της | Instagram/ Lady Gaga

Η Lady Gaga της εποχής του κορονοϊού λέγεται… Chromatica

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2020, 12:25
Η Lady Gaga... επί το έργον της διανομής του νέου άλμπουμ της
|Instagram/ Lady Gaga

Η Lady Gaga της εποχής του κορονοϊού λέγεται… Chromatica

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2020, 12:25

Η επιστροφή της Lady Gaga είναι γεγονός. Η 34χρονη σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής παρουσιάζει το νέο της άλμπουμ «Chromatica», το οποίο τη βρίσκει να επανέρχεται στα γνωστά dance-pop μονοπάτια του ένδοξου παρελθόντος της.

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ την Παρασκευή και μάλιστα η Lady Gaga δεν δίστασε να το μοιράσει η ίδια στα σημεία πώλησής του, χρησιμοποιώντας ένα βανάκι με την επωνυμία «Chromatica».

Επιπλέον, η ίδια, με το μαλλί της βαμμένο ροζ, ανέβασε φωτογραφίες της στο όχημα διανομής, φορώντας μια ασορτί προστατευτική μάσκα για τον κορονοϊό συνοδευόμενη από την εξής λεζάντα:

«Παραδίδοντας η ίδια το Chromatica σε κάθε λιανοπωλητή σε όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει χρόνος και απόσταση στο Chromatica».

 

View this post on Instagram

 

Delivering #Chromatica myself to every retailer around the world… in Chromatica time and distance do not exist ?

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Το νέο της άλμπουμ είναι το πρώτο μετά τον κινηματογραφικό της θρίαμβο, πριν από δύο χρόνια, στην ταινία «Ενα αστέρι γεννιέται», δίπλα στον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Η επιστροφή της από το σινεμά στη μουσική δεν αποδείχθηκε, όπως λέει, εύκολη υπόθεση για την ίδια, καθώς συνέβησαν διάφορα στη ζωή της από τότε μέχρι σήμερα:

«Η μουσική με θεράπευσε πραγματικά», είναι το μήνυμα της τραγουδίστριας.

«Δημιούργησα αυτή τη μουσική και μετά την άκουσα ολόκληρη και αφηγείται την ιστορία της ζωής μου σαν μια ταπισερί. Είμαι πολύ περήφανη για την μουσική, γιατί ενώ είναι διασκεδαστική και γιορταστική, εάν ακούσετε εκείνους τους στίχους θα γνωρίσετε πραγματικά την καρδιά μου. Είναι σαν η μουσική να σου δίνει την άδεια να συνεχίσεις. Ακόμα κι αν βιώσεις τη χειρότερη μέρα, είναι ΟΚ να χορεύεις» δήλωσε η 34χρονη τραγουδίστρια.

Οπως τόνισε μιλώντας σε αμερικανικά ΜΜΕ, πηγή έμπνευσης της συγκεκριμένης δουλειάς στάθηκαν οι επώδυνοι χωρισμοί της, ωστόσο, το κομμάτι που ξεχωρίζει από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ είναι το «911» με θέμα την πάλη της με την κατάθλιψη και τα υπόλοιπα ζητήματα που την ταλανίζουν.

Οι στίχοι του μιλούν για τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει η Lady Gaga και συγκεκριμένα, για τα αντιψυχωσικά της φάρμακα.

Συνεπώς, μέσα από το νέο αυτό μουσικό κομμάτι, η ίδια παραδέχεται ότι ακολουθεί τη συγκεκριμένη αγωγή.

«Δεν μπορώ να με βλέπω να κλαίω, δεν μπορώ να με βλέπω να κλαίω ποτέ ξανά», είναι ένας από τους στίχους του τραγουδιού.

«Εγραψα ένα τραγούδι στο άλμπουμ “Chromatica”, το οποίο έχει τίτλο “911” και έχει να κάνει με ένα αντιψυχωσικό φάρμακο που παίρνω, επειδή δεν μπορώ πάντοτε να ελέγχω τα πράγματα που κάνει το μυαλό μου. Το γνωρίζω καλά αυτό. Επομένως, πρέπει να παίρνω φαρμακευτική αγωγή για να ρυθμίζεται όλη αυτή η διαδικασία».

Θυμίζουμε ότι πέρυσι, η Lady Gaga, σε μια μεγάλη συνέντευξή της στην Οπρα Ουίνφρεϊ, είχε εξομολογηθεί τη χρόνια μάχη της με την ινομυαλγία, μια ασθένεια που όπως είπε, ακόμη και την ώρα της συνέντευξης, της προκαλούσε πόνους από την κορυφή ως τα νύχια.

Η ινομυαλγία είναι μία διαταραχή η οποία χαρακτηρίζεται από χρόνιο διάχυτο πόνο και εμφανίζει συμπτώματα κόπωσης, διαταραχή ύπνου, αλλά και ημικρανίες, έντονο άγχος, ακόμη και κατάθλιψη. «Το ενδιαφέρον είναι ότι ανακάλυψα, μέσω της νευροψυχικής έρευνας και της σχέσης μου με τους γιατρούς, ότι η ινομυαλγία μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω ψυχιατρικής θεραπείας» είπε η Lady Gaga στην Οπρα και τόνισε: «Τα προβλήματα ψυχικής υγείας είναι μια ιατρική κατάσταση και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοια. Δεν πρέπει να τα αγνοούμε».

«Εχω ψυχολογικά προβλήματα, παίρνω πολλά φάρμακα για να παραμείνω σε ισορροπία. Είμαι μια μαχήτρια, ζω και είμαι δυνατή και θα αξιοποιήσω όλες τις εμπειρίες της ζωής μου για τις μοιραστώ με τον κόσμο και να τον κάνω καλύτερο» είχε επισημάνει τότε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...