297
Ο Μπίμπερ υπό κράτηση, τον Ιανουάριο του 2014. Συνελήφθη καθώς οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης, υπό την επήρεια ουσιών | Wikimedia

Η Κίνα απαγορεύει τον Τζάστιν Μπίμπερ!

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουλίου 2017, 12:58
Ο Μπίμπερ υπό κράτηση, τον Ιανουάριο του 2014. Συνελήφθη καθώς οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης, υπό την επήρεια ουσιών
|Wikimedia

Η Κίνα απαγορεύει τον Τζάστιν Μπίμπερ!

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουλίου 2017, 12:58

Εχει ταλέντο, αλλά είναι ατίθασος. Προκαλεί με την πολύ «δυτική» συμπεριφορά του -αλκοόλ, ναρκωτικά, κάπως επιθετική συμπεριφορά και τα λοιπά- και μάλιστα παρασύρει εκατομμύρια έφηβους που τον ακολουθούν σαν σκυλάκια στα social media. Γι’ αυτό και το κινεζικό καθεστώς απαγορεύει τις δημόσιες εμφανίσεις του καναδού ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ. Μέχρι να ωριμάσει!

«Ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι ταλαντούχος τραγουδιστής αλλά είναι παράλληλα αμφιλεγόμενος», ανακοίνωσαν οι κινεζικές Αρχές, έπειτα από πιέσεις των δεκάδων χιλιάδων φαν που διαμαρτύρονταν ότι ενώ έχει προγραμματιστεί συναυλία στο Χονγκ Κονγκ, στην Ινδονησία, τη Σιγκαπούρη, τις Φιλιππίνες, το πρόγραμμα της περιοδείας του Μπίμπερ δεν περιλαμβάνει καμία κινεζική πόλη.

bieber
Μικρές θαυμάστριες του Μπίμπερ, σε συναυλία του κατά τη διάρκεια της παλαιότερης περιοδείας «Believer»

«Απ’ όσο γνωρίζουμε, έχει επιδείξει κακή συμπεριφορά και στην προσωπική του ζωή και σε προηγούμενες συναυλίες του στην Κίνα, κάτι που προκάλεσε δυσφορία στην κοινή γνώμη», εξήγησαν οι κινεζικές Αρχές.

bieber1
Τρέλα με τον Μπίμπερ…

Δεν ανέφεραν ποια ακριβώς είναι η συμπεριφορά που ερέθισε τα ήθη της κινεζικής νοοτροπίας. Αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι ενοχλούνται από την κοινωνική, νυχτερινή βασικά, ζωή του 23χρονου. Είναι πολύ πιθανό να αναφέρονται σε μία στιγμή που συζητήθηκε στην Κίνα, το 2013, όταν κυκλοφόρησε μία φωτογραφία όπου εμφανίζεται ο ίδιος στους ώμους των σωματοφυλάκων του, πάνω στο Μεγάλο Τείχος. Ή, σε άλλη επίσκεψή του, στην Ιαπωνία, όπου φωτογραφήθηκε μπροστά από έναν ναό (Yakusunu) που για την Κίνα και τη Νότια Κορέα εκλαμβάνεται ως σύμβολο του ιαπωνικού ιμπεριαλισμού.

Στην ανακοίνωσή τους οι κινεζικές αρχές αρκέστηκαν να σημειώσουν ότι ο αποκλεισμός του καναδού τραγουδιστή είναι απαραίτητος για τον «εξαγνισμό των τεχνών – περφόρμανς» στην Κίνα.

«Ευελπιστούμε να μπορέσει να συμμορφωθεί ο Τζάστιν Μπίμπερ μεγαλώνοντας και να λάβει ξανά την εκτίμηση του κινεζικού κοινού», τόνισαν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...