450
Η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα της μουσικής βιομηχανίας σύμφωνα με το περιοδικό Forbes | Katy Perry / Facebook

Η Κέιτι Πέρι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα της μουσικής βιομηχανίας

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2018, 14:00
Η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα της μουσικής βιομηχανίας σύμφωνα με το περιοδικό Forbes
|Katy Perry / Facebook

Η Κέιτι Πέρι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα της μουσικής βιομηχανίας

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2018, 14:00

Η Κέιτι Πέρι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα στη μουσική βιομηχανία για το 2018. Οταν το 2015 εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Forbes έχοντας κερδίσει 135 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μόλις έναν χρόνο, ήξερε πως εξασφάλισε μία θέση στην κορυφή των ποπ σταρ και τρία χρόνια αργότερα βρέθηκε στην κορυφή με των πιο ακριβοπληρωμένων γυναικών, σύμφωνα με την περίφημη λίστα του περιοδικού Forbes.

View this post on Instagram

Said in vocal fry, “Trenta, no foam, five shot, half-caff, pumpkin spice latte at 210 degrees“ – #katyperry #makeupbymanthony #americanidol #pink #nude ? @manthony783

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Οπως αναφέρει και δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, η περιουσία της 34χρονης αμερικανίδας τραγουδίστριας αγγίζει πλέον τα 83 εκατομμύρια δολάρια. Γι’ αυτό το αστρονομικό ποσό, μπορεί να ευχαριστεί τις 80 συναυλίες της εφετινής περιοδείας της, «Witness: The Tour» με αμοιβή 1 εκατομμύριο δολάρια το βράδυ, αλλά και τον ρόλο της στην κριτική επιτροπή του τάλεντ σόου «American Idol» του ABC, όπου φέρεται να αμείφθηκε συνολικά με 20 εκατομμύρια δολάρια.

View this post on Instagram

It’s so hard to believe that tonight will be the last time we wear these costumes, play this set list, do this choreography, and then say goodbye to the Reputation Stadium Tour. Thank you to the crowds that have lit up our year. We do this last one for all of you. ❤️ PS make sure to scream loud for @mariawada and @maho_udo tonight!! Their families are here and this is their hometown show ?????? ?: @junsatophoto // @gettyentertainment

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Εκτός όμως από το να αυξήσει την περιουσία της, η Κέιτι Πέρι κατάφερε και κάτι ακόμη, πολύ σημαντικό για το γόητρό της στην ποπ σκηνή: να εκθρονίσει την προκάτοχό της Τέιλορ Σουίφτ, η οποία βρίσκεται εφέτος στην δεύτερη θέση, με περιουσία 80 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Μπιγιονσέ με περιουσία 60 εκατομμυρίων δολαρίων. Μετά την γέννηση των δίδυμων παιδιών της τον Ιούνιο του 2017, η «Queen Bey» και ο σύζυγός της, ράπερ Jay-Z πέρασαν μία σχετικά ήρεμη -για τα δεδομένα τους- χρονιά, μέχρι το εφετινό, ανοιξιάτικο φεστιβάλ Coachella και τον κοινό δίσκο τους τον Ιούνιο του 2018.

Βέβαια, η μουσική δεν ήταν η μοναδική πηγή εσόδων για κάποιες από τις πρωταγωνίστριες της λίστας, καθώς η Lady Gaga που βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 50 εκατομμύρια δολάρια, συνδύασε τη μουσική με το σινεμά, πρωταγωνιστώντας στην ταινία «A Star Is Born» που σκηνοθέτησε ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με την περίπτωση της Ριάνα, η οποία χαιρετά από την έβδομη θέση με 37,5 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία κέρδισε μέσα από τη σειρά καλλυντικών Fenty Beauty κι εσωρούχων Savage Lingerie. Αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι έχει σκουριάσει μουσικά καθώς έχει να κάνει περιοδεία από το 2016, παραμένει στο φως της δημοσιότητας με ρόλους σε ταινίες όπως το «Ocean’s 8», και φυσικά διαφημίζοντας για διόλου ευκαταφρόνητα ποσά, διάφορα προϊόντα ομορφιάς.

Φυσικά υπάρχουν και πολλές διάσημες σταρ και στάρλετ, οι οποίες αν και είχαν άκρως παραγωγικές χρονιές, δεν κατάφεραν να μπουν στη λίστα, όπως οι Αριάνα Γκράντε, Μαράια Κάρεϊ, Σελένα Γκόμεζ, Μαντόνα και Τζάνετ Τζάκσον. Δεν χρειάζεται όμως να τις λυπόμαστε, καθώς ο τραπεζικός λογαριασμός τους, ακολουθείται από πολλά μηδενικά.

Οι δέκα πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες της μουσικής σύμφωνα με το Forbes:

1. Κέιτι Πέρι (83 εκατ. δολάρια)

2. Τέιλορ Σουίφτ (80 εκατ. δολάρια)

3. Μπιγιονσέ (60 εκατ. δολάρια)

4. Πινκ (52 εκατ. δολάρια)

5. Lady Gaga (50 εκατ. δολάρια)

6. Τζένιφερ Λόπεζ (47 εκατ. δολάρια)

7. Ριάνα (37.5 εκατ. δολάρια)

8. Ελένε Φίσερ (32 εκατ. δολάρια)

9. Σελίν Ντιόν (31 εκατ. δολάρια)

10. Μπρίτνεϊ Σπίαρς (30 εκατ. δολάρια)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...