374
Ημουν σοκαρισμένος, πήρα την κόρη μου αγκαλιά και κατέβηκα κάτω», περιγράφει ο Χαράλαμπος για τη στιγμή που έμαθε ότι η 20χρονη σύζυγός του και μητέρα του παιδιού τους ήταν νεκρή |

Η κατάθεση του πιλότου για τα Γλυκά Νερά: «Μου είπαν “έχει φύγει”, προσπάθησε να ηρεμήσεις»

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2021, 08:55
Ημουν σοκαρισμένος, πήρα την κόρη μου αγκαλιά και κατέβηκα κάτω», περιγράφει ο Χαράλαμπος για τη στιγμή που έμαθε ότι η 20χρονη σύζυγός του και μητέρα του παιδιού τους ήταν νεκρή
|

Η κατάθεση του πιλότου για τα Γλυκά Νερά: «Μου είπαν “έχει φύγει”, προσπάθησε να ηρεμήσεις»

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2021, 08:55

Αποσπάσματα από την κατάθεση του συζύγου της Καρολάιν, Χαράλαμπου, μετέδωσε στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων ο Αlpha, όπου μεταξύ άλλων ο 32χρονος πιλότος περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε τη νύχτα της 11ης Μαΐου, από τη στιγμή που οι αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη, στα Γλυκά Νερά, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι η 20χρονη σύζυγός του είναι νεκρή.

«Πρέπει να μας πήρε ο ύπνος μεταξύ 01:15 με 01:30. Εγώ ξύπνησα όταν άκουσα το τρίξιμο από το πόμολο της πόρτας. Δεν κατάλαβα τι ώρα ήταν ακριβώς. Όταν άνοιξα τα μάτια μου, είδα να μπαίνουν στο δωμάτιο τρεις άνδρες. Με πλησίασε αυτός με το πιστόλι και πριν μου πει οτιδήποτε, του είπα: Στο σαλόνι υπάρχουν 10.000 ευρώ μετρητά. Σε παρακαλώ, μη μας πειράξεις».

Τότε σκούντηξε την Καρολάιν να ξυπνήσει. Μόλις είδε τους ληστές, άρχισε να ουρλιάζει και ο δεύτερος με το ασημένιο πιστόλι κατευθύνθηκε προς το μέρος της. «Ο κοντός πήγε πάνω στη γυναίκα μου, τη γύρισε μπρούμυτα με μια απότομη λαβή και της γύρισε το κεφάλι προς το στρώμα ή το μαξιλάρι. Μόλις πήγα να αντιδράσω, μου κόλλησε το πιστόλι στη δεξιά πλευρά του λαιμού του, ρίχνοντάς με στη συνέχεια στο πάτωμα», ανέφερε ο 32χρονος πιλότος στην κατάθεσή του.

«Επειδή μου είχαν δέσει το στόμα, κάποια στιγμή έχασα τις αισθήσεις μου τελείως. Οταν ξύπνησα δεν άκουγα τίποτα. Δεν ήξερα πόση ώρα είχε περάσει, δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε ξημερώσει ή όχι (…) Οταν σηκώθηκα είδα τη γυναίκα μου μπρούμυτα στο κρεβάτι, ακίνητη. Τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της με κάποιο ρούχο και η κόρη μας ήταν δίπλα ξύπνια, αλλά δεν έκλαιγε. Αγκάλιασα τη γυναίκα μου και την κόρη μας κλαίγοντας και τότε ο αστυνομικός μου είπε: “Εχει φύγει”, προσπάθησε να ηρεμήσεις. Εννοώντας πως είναι νεκρή. Ημουν σοκαρισμένος, πήρα την κόρη μου αγκαλιά και κατέβηκα κάτω», περιγράφει για τη στιγμή που έμαθε ότι η 20χρονη σύζυγός του και μητέρα του παιδιού τους ήταν νεκρή.

Η κατάθεση του Χαράλαμπου περιλαμβάνει και μία περιγραφή του πιο βραχύσωμου εκ των ενόπλων εισβολέων στο σπίτι των Γλυκών Νερών:

«Εχει σαρκώδη χείλη και έντονη μύτη, στρογγυλό και αξύριστο, ανοιχτόχρωμο πρόσωπο (όχι όπως το δικό μου που είμαι ξανθός) και έντονα μάτια. Κατάλαβα ότι είναι άνω των 35 ετών. Ηταν περίπου 1,70 μ. και ψωμωμένος, δηλαδή γυμναζόταν και έχει πλάτες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...