427
H Μαντόνα με τη φανέλα της Μπενφίκα και με τη γλώσσα έξω | Ιnstagram

Ο γιος της Μαντόνα πάει Μπενφίκα και εκείνη τον ακολουθεί!

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2017, 13:19
H Μαντόνα με τη φανέλα της Μπενφίκα και με τη γλώσσα έξω
|Ιnstagram

Ο γιος της Μαντόνα πάει Μπενφίκα και εκείνη τον ακολουθεί!

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2017, 13:19

Είναι μόλις έντεκα ετών, αλλά οι ειδικοί λένε στη μητέρα του ότι έχει ταλέντο. Και εκείνη όπως κάθε μητέρα που φροντίζει για το μέλλον του παιδιού της δεν διστάζει να κάνει θυσίες για αυτό. Ακόμα και να μετακομίσει σε άλλη ήπειρο. Η μανούλα βέβαια στην περίπτωσή μας δεν είναι όποια και όποια. Τη λένε Μαντόνα…

Ο εντεκάχρονος Ντέιβιντ Μπάντα γεννήθηκε στο Μαλάουι, από φτωχή οικογένεια. Η Μαντόνα τον υιοθέτησε όταν ήταν ακόμα λίγων μηνών. Είναι ψηλός, αθλητικός και γρήγορος. Λένε επίσης ότι το δεξί του σουτ είναι ακριβές και δυνατό. Τόσο που, όπως γράφει η Corriere della Sera, κατάφερε να πείσει την Μπενφίκα να του δώσει μία ευκαιρία: ο μικρός αφού πέρασε τα πρώτα τεστ θα παίξει με την ομάδα των μικρών του ιστορικού κλαμπ της Λισαβώνας.

Ο Ντέιβιντ προπονήθηκε για περισσότερο από έναν μήνα με την ομάδα κάτω των 12 και μάλιστα παρακολούθησε το ντέρμπι με την Πόρτο. Είδε τον αγώνα από  τον πάγκο και με τη λήξη, που βρήκε νικήτρια την Μπενφίκα, έτρεξε να αγκαλιάσει τους μελλοντικούς του συμπαίκτες.

david
Ο Ντέιβιντ Μπάντα ονειρεύεται να γίνει αστέρι του ποδοσφαίρου και η μαμά Μαντόνα τον στηρίζει |Instagram

Η μητέρα εν τω μεταξύ, που κινείται μεταξύ Νέας Υόρκης και Λισαβώνας, ανεβάζει selfie με τη χαρακτηριστική κόκκινη φανέλα της Μπενφίκα ή από επισκέψεις στο στάδιο Ντα Λουζ. Είναι ασφαλώς νωρίς για να προβλέψει κάποιος το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ντέιβιντ, αλλά η μαμά Μαντόνα πιστεύει ότι θα γίνει πρωταθλητής και στο Instagram τον βάφτισε ήδη «my champion». Ηδη έχει πανηγυρίσει βλέποντάς τον να σκοράρει με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο μικρός δεν θα πάει απροετοίμαστος στην Πορτογαλία: έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε μία από τις ακαδημίες του γαλλικού κλαμπ, αυτή του Μαϊάμι, όπου έπαιξε μέχρι πέρυσι.

Στα 58 της η Μαντόνα είναι έτοιμη να μετακομίσει στη Λισαβώνα με την υπόλοιπη οικογένεια (τις υιοθετημένες Μέρσι και τις δίδυμες Εστερ και Στέλα) για να βοηθήσει την αθλητική καριέρα του Ντέιβιντ. Τα άλλα δύο της παιδιά, η Λούρδη και ο Ρόκο ζουν στο Μίσιγκαν και στο Λονδίνο.

Για την εκπαίδευση του μικρού επέλεξε ένα γαλλικό σχολείο και για κατοικία μία πολυτελέστατη βίλα επτά εκατομμυρίων ευρώ. Το πιο δύσκολο στοίχημα όμως για τον νεαρό Ντέιβιντ δεν θα είναι να αποδείξει τις τεχνικές του ικανότητες με την μπάλα αλλά να αντέξει στην πολιορκία των παπαράτσι και των τηλεοπτικών συνεργείων που ήδη τον ακολουθούν σε κάθε του έξοδο. Αλλωστε υπάρχει προηγούμενο. Ενας άλλος νεαρός με βαρύ οικογενειακό επώνυμο εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο γιατί δεν άντεχε την πολιορκία των δημοσιογράφων. Το όνομά του: Μπρούκλιν Μπέκαμ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...