277
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού περιμένουν μάταια τους αντιπάλους τους | IntimeSports

Ιλαροτραγωδία στο ελληνικό μπάσκετ: Στην Α2 ο Ολυμπιακός που δεν κατέβηκε να παίξει στο ΟΑΚΑ

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2019, 19:40
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού περιμένουν μάταια τους αντιπάλους τους
|IntimeSports

Ιλαροτραγωδία στο ελληνικό μπάσκετ: Στην Α2 ο Ολυμπιακός που δεν κατέβηκε να παίξει στο ΟΑΚΑ

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2019, 19:40

Απαντες το είχαν προεξοφλήσει εδώ και αρκετές ημέρες: o Ολυμπιακός δεν θα κατέβαινε να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι των πλέι οφ απέναντι στον «μισητό» Παναθηναϊκό. Απλώς είναι άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις.

Το απόγευμα της Δευτέρας, στο ΟΑΚΑ, βρέθηκαν λιγοστοί φίλοι του Παναθηναϊκού και φυσικά οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο που το έριξαν στο οικογενειακό διπλό περιμένοντας δήθεν την εμφάνιση των αντιπάλων τους.

Λίγες ώρες νωρίτερα, οι Ερυθρόλευκοι είχαν ενημερώσει τον διοργανωτή του πρωταθλήματος, ΕΣΑΚΕ, αλλά και την Αστυνομία πως δεν θα μεταβούν στο ΟΑΚΑ για να αγωνιστούν κόντρα στους Πράσινους, κάνοντας πράξη αυτό που είχαν αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Ολυμπιακός είχε δηλώσει εδώ και αρκετούς μήνες ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με τον Παναθηναϊκό αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές. Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας είχε δηλώσει ότι η ομάδα δεν θα αγωνιστεί ξανά με τρεις συγκεκριμένους διαιτητές (Μάνο, Παναγιώτου και Αναστόπουλο).

Ετσι, όταν η κληρωτίδα έβγαλε δύο από τους παραπάνω (Μάνο, Αναστόπουλο) για το ντέρμπι των αιωνίων, θεωρήθηκε σίγουρο ότι το παιχνίδι δεν θα γίνει.

Την απόφαση του Ολυμπιακού να επιμείνει μέχρι τέλους στις συγκεκριμένες αποφάσεις ανακοίνωσε στους φιλάθλους της ομάδας ο Γιώργος Αγγελόπουλος και στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα αγωνίζεται κανονικά στην Ευρωλίγκα, ενώ αν δεν καταφέρει να μετακομίσει στην Αδριατική Λίγκα, θα παρατάσσεται στα ματς της Α2 με αρκετούς εφήβους.

Οι κανονισμοί λοιπόν αυτήν την στιγμή στέλνουν τον Ολυμπιακό στην Α2.

Και μέσα σε όλα αυτά, ενώ ο Ρικ Πιτίνο έκανε βόλτες βγάζοντας βίντεο τις άδειες κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου, σε μία κίνηση… μπασκετικού πολιτισμού, κάποιοι αποφάσισαν να βάλουν κοτόπουλα στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...