181
Από αριστερά στα δεξιά: Γιάννης Χατζηθεοδοσίου – Πρόεδρος Ε.Ε.Α., Νίκος Δελένδας- Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης Eurolife ERB, Δημήτρης Γαβαλάκης-Γενικός Γραμματέας Ε.Ε.Α. |

Η Eurolife ERB χορηγός στα «Βραβεία Βιώσιμης Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2019, 16:17
Από αριστερά στα δεξιά: Γιάννης Χατζηθεοδοσίου – Πρόεδρος Ε.Ε.Α., Νίκος Δελένδας- Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης Eurolife ERB, Δημήτρης Γαβαλάκης-Γενικός Γραμματέας Ε.Ε.Α.
|

Η Eurolife ERB χορηγός στα «Βραβεία Βιώσιμης Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2019, 16:17

Η Eurolife ERB ήταν χορηγός στη φετινή διοργάνωση των «Βραβείων Βιώσιμης Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πρόκειται για θεσμό που διοργανώνεται ετησίως από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, με στόχο να ενισχύει την εικόνα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών.

Συμμετέχοντας στη διοργάνωση, η Eurolife ERB αποδεικνύει εμπράκτως την υποστήριξη του έργου του, για αναγνώριση και επιβράβευση των καινοτόμων ιδεών που αναβαθμίζουν τον επιχειρηματικό χάρτη της χώρας, καθώς και για ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών της χρονιάς.

Ως χορηγός, η Eurolife ERB απένειμε το νεοσύστατο Βραβείο Κοινού στην εταιρεία Μικροζυθοποιΐα Κυκλάδων Τήνου «Αλέξανδρος Κουρής και ΣΙΑ ΟΕ», η οποία παράγει τη μπίρα «ΝΗΣΟΣ» (φωτ. κάτω).

Το Βραβείο Κοινού προέκυψε μέσα από μια διαδραστική διαδικασία κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης και απονεμήθηκε στο τέλος της διοργάνωσης. Ο νικητής αναδείχθηκε κατόπιν ψηφοφορίας των παρευρισκόμενων, η οποία διενεργήθηκε μέσω tablet. Το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να απαντήσουν σε ένα ερώτημα, επιλέγοντας την απάντηση της προτίμησής τους.

Η ψηφοφορία διεξήχθη από ερευνητές της Focus Bari, οι οποίοι διαχειρίστηκαν ολόκληρη τη διαδικασία.