233
Ο κ. Βλάσης Γαδ, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης στη Eurolife ERB, παραλαμβάνει το βραβείο |

Η Eurolife διακρίθηκε για την ποιότητα στην εκπαίδευση

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2019, 16:00
Ο κ. Βλάσης Γαδ, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης στη Eurolife ERB, παραλαμβάνει το βραβείο
|

Η Eurolife διακρίθηκε για την ποιότητα στην εκπαίδευση

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2019, 16:00

Οι καλύτερες πρακτικές στον χώρο της εκπαίδευσης αναδείχθηκαν πριν από μερικές ημέρες, με τα βραβεία «Education Leaders Awards 2019». Την τελετή απονομής παρουσίασε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Πέτρος Κουμπλής, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής και πρώην υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου.

Μεταξύ των κορυφαίων διακρίσεων, η Eurolife ERB κατέκτησε το Silver Award στην κατηγορία Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία, με το project Eurolife ERB Training Portal.

Το εκπαιδευτικό portal της Eurolife ERB απευθύνεται στο δίκτυο συνεργατών και στα στελέχη της εταιρείας, και στόχος του είναι να αναβαθμίζει και να βελτιώνει την εμπειρία τους, μέσα από τις υπηρεσίες εκπαίδευσής της.

Για την ανάπτυξή του, η Eurolife ERB υιοθέτησε το πολυβραβευμένο ψηφιακό οικοσύστημα εκπαίδευσης και ενημέρωσης MELO-Digital Learning Ecosystem της RDC Informatics. Σε πλήρη παραγωγική λειτουργία μπήκε το καλοκαίρι του 2018, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο με τον οποίο υλοποιούνται οι εκπαιδευτικές και διοικητικές διαδικασίες της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της Eurolife ERB.

Αναφερόμενος στη διάκριση αυτή της εταιρείας, ο κ. Νίκος Δελένδας, γενικός διευθυντής πωλήσεων και εκπαίδευσης, ανέφερε ότι «η βράβευση αυτή έρχεται ως αναγνώριση της δέσμευσής μας να επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση και την εξέλιξη των συνεργατών και των στελεχών μας. Είναι μια διάκριση που μας γεμίζει αισιοδοξία και περηφάνεια. Αποδεικνύει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και ότι οι ενέργειές μας στην εκπαίδευση αναγνωρίζονται και καρποφορούν. Το Eurolife ERB Training Portal είναι αποτέλεσμα μελέτης και έρευνας και συμβάλλει ουσιαστικά στον μετασχηματισμό και την εξέλιξη του ασφαλιστικού κλάδου».

Σταθεροί στόχοι της Eurolife ERB είναι η απλοποίηση των διαδικασιών της και η συνεχής εξέλιξη και εκπαίδευση των ανθρώπων, με τους οποίους συνδημιουργεί το μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς.