215
Τη μία μαζεύει τις κάμερες, την άλλη τα βάζει με τους εκπροσώπους του Τύπου, ο ευέξαπτος Πολάκης | INTIMEnews

Η ΕΣΗΕΑ για τον τσαμπουκά Πολάκη στον ρεπόρτερ έξω από το Μαξίμου

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2019, 17:27
Τη μία μαζεύει τις κάμερες, την άλλη τα βάζει με τους εκπροσώπους του Τύπου, ο ευέξαπτος Πολάκης
|INTIMEnews

Η ΕΣΗΕΑ για τον τσαμπουκά Πολάκη στον ρεπόρτερ έξω από το Μαξίμου

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2019, 17:27

Ο τσαμπουκάς πεζοδρομίου του Παύλου Πολάκη σε δημοσιογράφο την προπερασμένη Κυριακή έξω από το Μαξίμου, δεν έμεινε χωρίς απάντηση από την ΕΣΗΕΑ.

Προσερχόμενος στο Μαξίμου, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αντιλήφθηκε τον ρεπόρτερ (ραδιοφωνικού σταθμού) να τον βγάζει φωτογραφία με το κινητό του και αμέσως κινήθηκε εκνευρισμένος προς το μέρος του και με επιτακτικό ύφος απαίτησε όχι μόνο να σβηστούν οι φωτογραφίες, αλλά και να ελέγξει το κινητό.

Κάλεσε μάλιστα τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο να επέμβουν, αλλά πριν προλάβουν, προτίμησε να μπει βιαστικά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μία ακόμη παράσταση (ή καλύτερα ένα ακόμα νταηλίκι) είχε μόλις ολοκληρωθεί και ο ευέξαπτος Παύλος Πολάκης πήγε να… ηρεμήσει στη σύσκεψη με τον Αλέξη Τσίπρα.

Στη σχετική ανακοίνωσή της (δείτε ολόκληρη κάτω) η Ενωση Συντακτών κάνει να λόγο για ανεπίτρεπτη έλλειψη ψυχραιμίας και επίδειξη αυταρχισμού από τον αναπληρωτή υπουργό που δεν αρμόζει σε πολιτικό πρόσωπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στηλιτεύει την συμπεριφορά του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ο οποίος, προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου στις 13-1-2019, υποχρέωσε συνάδελφο που τον φωτογράφησε με το κινητό της τηλέφωνο, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ της για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, να σβήσει την φωτογραφία. Υπενθυμίζουμε ότι πολιτικό πρόσωπο σημαίνει, αναπόφευκτα, έκθεση στην δημοσιότητα.  Ενέργειες αυτού του είδους, αν μη τι άλλο, φανερώνουν έλλειψη ψυχραιμίας και αυταρχισμό, ανεπίτρεπτα και τα δυο προκειμένου περί πολιτικών προσώπων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...