172
|

Η ΕΡΤ είδε προβοκάτσια πίσω από την επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 21:08

Η ΕΡΤ είδε προβοκάτσια πίσω από την επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 21:08

Στο εύκολο συμπέρασμα της προβοκάτσιας κατέληξε η δημόσια τηλεόραση για το καταδρομικό χτύπημα στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.

Στην ανάλυσή τους για την επίθεση των κουκουλοφόρων το βράδυ της Δευτέρας οι δημοσιογράφοι της γνωστής και μη εξαιρετέας ενημερωτικής εκπομπής «Δεύτερη Ματιά» συνέστησαν να είναι όλοι πολύ πιο προσεκτικοί με τέτοιου είδους χτυπήματα, μιλώντας ανοικτά για ενδεχόμενη προβοκάτσια ώστε να πληγεί η κυβέρνηση και να επιβληθούν λογικές αστυνομοκρατίας.

Δεν κάνουμε τους συνωμοσιολόγους, αλλά δεν είμαστε και αφελείς, δήλωσε η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Ακριβοπούλου κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη διαρροή αστυνομικών πηγών ότι το χτύπημα στη Βερανζέρου ήταν μορφή αντιποίνων για τον φονικό ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου στη Γλάδστωνος.

Πρόκειται για προβοκάτσια μέσα στην προβοκάτσια, παρατήρησε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων στην εκπομπή της ΕΡΤ έγινε λόγος για «περίεργο χτύπημα» που αξιοποιείται με πολιτικούς όρους από κάποιους που θέλουν να εκμεταλλευθούν πολιτικά το αίσθημα ανασφάλειας του πολίτη και διόλου τυχαία επιλογή του ΑΤ Ομόνοιας για την καταδρομική επίθεση των κουκουλοφόρων, καθώς ακόμα και γεωγραφικά -όπως αναφέρθηκε- εμπεριέχει ποικίλους συμβολισμούς.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 1.23.00 του βίντεο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...