187
Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην παρουσία του στο πάνελ του ΣΚΑΪ την Κυριακή, μετά δηλαδή την κρίση στο Κίνημα Αλλαγής | ΣΚΑΪ TV

Η επόμενη ημέρα: Ο Λοβέρδος μίλησε για «θεσμικό ρόλο» του Βενιζέλου

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2019, 19:02
Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην παρουσία του στο πάνελ του ΣΚΑΪ την Κυριακή, μετά δηλαδή την κρίση στο Κίνημα Αλλαγής
|ΣΚΑΪ TV

Η επόμενη ημέρα: Ο Λοβέρδος μίλησε για «θεσμικό ρόλο» του Βενιζέλου

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2019, 19:02

«Εγώ είμαι εδώ για να δώσω τη μάχη μέχρι την τελική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ». Με αυτή τη φράση ο Ανδρέας Λοβέρδος τοποθετήθηκε για τη νέα φάση του Κινήματος Αλλαγής μετά την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βενιζέλου από τη Φώφη Γεννηματά (εδώ).

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (Κίνημα Αλλαγής) εμφανίστηκε κατ’ ουσίαν ως παραμένων προς το παρόν στην παράταξη εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου και ως υποστηρικτής της θέσης της προέδρου του ΚΙΝΑΛ σε αυτήν την κρίση – αλλά με πολλές επιφυλάξεις.

Ο κ. Λοβέρδος έκανε λόγο για «θεσμικό μέλλον» του κ. Βενιζέλου και σε ερώτηση για το αν μπορεί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπορεί να αναδειχθεί σε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σχολίασε με νόημα ότι «δεν τελείωσε ο κ. Βενιζέλος».

«Εχω μιλήσει ήδη με την κυρία Γεννηματά πολλές φορές»συμπλήρωσε αναφορικά με τα όσα συνέβησαν το Σάββατο με την αποχώρηση του κ. Βενιζέλου από τις τάξεις του Κινήματος.

Ο ίδιος αρνήθηκε να σχολιάσει περισσότερο και παρέπεμψε στα όσα συζητηθούν στο κόμμα σε δύο ημέρες.

«Δεν πρόκειται να πω τίποτα περισσότερο, θα τα πω την Τρίτη», σχολίασε σχετικά με τον τρόπο που απομακρύνθηκε ο κ. Βενιζέλος από το Κίνημα Αλλαγής.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...