308
Ο πρίγκιπας Χάρι και η αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ με την οποία σχετίζεται από το καλοκαίρι | .

Ο πρίγκιπας Χάρι ξεσπαθώνει για την αγαπημένη του

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2016, 18:14
Ο πρίγκιπας Χάρι και η αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ με την οποία σχετίζεται από το καλοκαίρι
|.

Ο πρίγκιπας Χάρι ξεσπαθώνει για την αγαπημένη του

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2016, 18:14

Τον τελευταίο καιρό είχαν πυκνώσει πολύ οι φήμες για τον κρυφό δεσμό του πρίγκιπα Χάρι της Αγγλίας με την αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ. Η γνωριμία τους έγινε το περασμένο καλοκαίρι στο Τορόντο, όπου κατοικεί η Μαρκλ, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαν εμφανιστεί πουθενά επισήμως μαζί.

Ωστόσο τα ηλεκτρονικά μέσα, τα social media και ο σκανδαλοθηρικός Τύπος βοούν πλέον συστηματικά για το κρυφό ειδύλλιο.

Ετσι, ο πρίγκιπας Χάρι, δημοσίευσε ανοιχτή επιστολή, με την οποία ζητά από δημοσιογράφους, μπλόγκερ και φωτογράφους να σεβαστούν τη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ. Το γεγονός δε ότι η μητέρα της αμερικανίδας ηθοποιού είναι αφροαμερικανίδα είχε προκαλέσει μέχρι και ρατσιστικά σχόλια στον Τύπο.

«Κάποια πράγματα βγήκαν πολύ στη δημοσιότητα» γράφει ο πρίγκιπας στην επιστολή του. Σημειωτέον, ότι το βρετανικό παλάτι δεν έχει ξαναδημοσιεύσει ποτέ άλλοτε τέτοιου είδους επιστολή. «Τα πρωτοσέλιδα, τα ρατσιστικά σχόλια σε άρθρα, ο πρόδηλος σεξισμός και ρατσισμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα ηλεκτρονικά μέσα, ξεπέρασαν τα όρια».

Φυσικά με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται κάθε φήμη περί του ειδυλλίου. Παράλληλα όμως είναι ιδιαιτέρως δυναμική και η επίθεση του πρίγκιπα προς όλα τα ΜΜΕ.

«Ο πρίγκιπας Χάρι», αναφέρει η επιστολή του, την οποία υπογράφει η Γραμματεία Τύπου του πρίγκιπα «ανησυχεί για την ασφάλεια της δεσποινίδας Μαρκλ και είναι βαθιά απογοητευμένος που δεν κατάφερε να την προστατέψει. Δεν είναι δίκαιο μία σχέση λίγων μηνών να προκαλέσει τέτοια καταιγίδα.

»Γνωρίζει πως οι σχολιαστές θα πουν “αυτό είναι το τίμημα που εκείνη πρέπει να πληρώσει” και ότι αυτό αποτελεί “μέρος του παιχνιδιού”. Ο πρίγκιπας διαφωνεί. Αυτό δεν είναι παιχνίδι – είναι η ζωή της και η δική του. Ζήτησε να δημοσιευθεί η παρούσα επιστολή με την ελπίδα εκείνοι που κινούν αυτή την ιστορία στον Τύπο να κάνουν μία παύση και να σκεφτούν προτού προκαλέσουν περισσότερο κακό.

»Ο πρίγκιπας γνωρίζει πως δεν είναι σύνηθες να δημοσιεύονται τέτοιες επιστολές αλλά ελπίζει οι νοήμονες άνθρωποι να καταλάβουν γιατί θεώρησε αναγκαίο να μιλήσει δημοσίως».

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...