262
«Πάνο, να σου εξηγήσω...» | INTIMEnews

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» βλέπει τους ΑΝΕΛ να διαλύονται

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2018, 12:52
«Πάνο, να σου εξηγήσω...»
|INTIMEnews

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» βλέπει τους ΑΝΕΛ να διαλύονται

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2018, 12:52

Θα (επι)ζήσουμε και χωρίς τον Καμμένο, βγήκε να πει μέσω Wall Street Journal o Aλέξης Τσίπρας και τα φιλοκυβερνητικά μέσα έπιασαν αμέσως δουλειά, ξεκινώντας τη διαδικασία αποδόμησης του κυβερνητικού εταίρου που «πνέει τα λοίσθια».

Η αρχή έγινε με την «Εφημερίδα των Συντακτών» που υπό τον τίτλο – λογοπαίγνιο «Αρχισαν (συνεδριάζουν) τα όργανα», περιγράφει τις κρίσιμες εσωκομματικές διεργασίες στους Ανεξάρτητους Ελληνες μετά τις παραιτήσεις στελεχών και τις διαφοροποιήσεις βουλευτών εν όψει της άφιξης της συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή (δείτε κάτω τη φωτογραφία).

«Οι συγκυβερνώντες Ανεξάρτητοι Ελληνες αναζητούν αντίμετρα στην κρίση που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό τους», γράφει με … ειλικρινές ενδιαφέρον η φιλοκυβερνητική «Εφ.Συν.» και αφού  αναφέρεται στις παραιτήσεις –  διαφοροποιήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ, δεν παραλειπει να αναδείξει «τα εξαιρετικά δυσοίωνα μηνύματα των δημοσκοπήσεων του Σεπτεμβρίου» για το κόμμα του Πάνου Καμμένου που έχουν προκαλέσει ένταση και εκνευρισμό στο εσωτερικό του.

Ανάμεσα στις διαφοροποιήσεις κορυφαίων στελεχών του συγκυβερνώντος κόμματος, ο συντάκτης ξεχωρίζει αυτή του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ που πήρε αποστάσεις από τη δημόσια επίθεση του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρου Τοσουνίδη,  στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, αλλά και αυτή του βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλου που παρά την επιβολή κομματικής πειθαρχίας από τον Πάνο Καμμένο, έχει δηλώσει ανοικτά ότι θα υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών και ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο άλμα προς την αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορά στο ενδεχόμενο αναταμοιβής του Πάνου Καμμένου με μία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ -αν τελικά ολοκληρωθεί η διάλυση του κόμματός του- προς το παρόν δεν υπάρχει στο δημοσίευμα της «Εφ. Συν.»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...