208
Η Μπριζίτ Μακρόν κατά την παρέλαση για την εθνική εορτή της Γαλλίας στις 14 Ιουλίου | REUTERS/Charles Platiau

Η Μπριζίτ Μακρόν έκανε πλαστική επέμβαση για να πάει διακοπές

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2019, 10:25
Η Μπριζίτ Μακρόν κατά την παρέλαση για την εθνική εορτή της Γαλλίας στις 14 Ιουλίου
| REUTERS/Charles Platiau

Η Μπριζίτ Μακρόν έκανε πλαστική επέμβαση για να πάει διακοπές

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2019, 10:25

Σε πλαστική επέμβαση υποβλήθηκε η Μπριζίτ Μακρόν, σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, λίγο πριν αναχωρήσει για τις θερινές διακοπές τους στα νότια της χώρας.

Η επέμβαση, που κράτησε τρεις ώρες, έγινε στις 17 Ιουλίου στο Αμερικανικό Νοσοκομείο στο Παρίσι, το οποίο διαθέτει υπερσύγχρονη μονάδα αισθητικών επεμβάσεων προσώπου.

Η 66χρονη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας επισκέφθηκε τον χειρουργό στις 16 Ιουλίου.

Την επομένη μετέβη στο νοσοκομείο συνοδεία σωματοφυλάκων και τριών οχημάτων για την επέμβαση. Επικεφαλής της ομάδας ιατρών ήταν, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ (μεταξύ αυτών το σκανδαλοθηρικό Closer), «επιφανής πλαστικός χειρουργός», ωστόσο δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την επέμβαση ή το κόστος.

Η Μακρόν πήρε εξιτήριο το ίδιο βράδυ και πέρασε το επόμενο διήμερο στο Λαντέρν, επίσημη προεδρική κατοικία στις Βερσαλίες. Στη συνέχεια αναχώρησε για τον πύργο Μπρεγκανσόν στη νότια Γαλλία, την επίσημη θερινή κατοικία του γάλλου προέδρου, όπου την περίμενε ο σύζυγός της για να περάσουν τις θερινές διακοπές τους.

Το Προεδρικό Μέγαρο δεν έχει σχολιάσει τις πληροφορίες για την επέμβαση.

Η ίδια πάντως στο παρελθόν αστειευόταν με τις ρυτίδες της και τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της (είναι 25 χρόνια μεγαλύτερη): «Τρώμε μαζί πρωινό, εγώ με τις ρυτίδες μου, αυτός με τη φρεσκάδα του, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...