411
Ξανά μαμά στα 54 της η Μπριγκίτε Νίλσεν; | Instagram

Η Μπριγκίτε Νίλσεν έγκυος στα 54;

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2018, 14:35
Ξανά μαμά στα 54 της η Μπριγκίτε Νίλσεν;
|Instagram

Η Μπριγκίτε Νίλσεν έγκυος στα 54;

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2018, 14:35

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξαναβγείς στην επιφάνεια, από το να αναρτήσεις στον λογαριασμό σου στο Instagram μια τέτοια φωτογραφία, συνοδευόμενη από ένα τέτοιο σχόλιο: η Μπριγκίτε Νίλσεν, η δανέζα ηθοποιός που είχε κάνει αίσθηση με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της σε ταινίες όπως «Ρόκι 4» (1985) και «Κόμπρα» (1986), γνωστή και για τον έρωτά της εκείνη την εποχή με τον συμπρωταγωνιστή της Σιλβέστερ Σταλόνε, ποζάρει και σοκάρει: φορώντας ένα απλό λευκό φόρεμα, πάντα με το κοντοκουρεμένο ξανθό μαλλί-σήμα κατατεθέν της και με βλέμμα που ατενίζει το μέλλον, έχει κοιλιά που μαρτυρά προχωρημένη εγκυμοσύνη και κάνει το σχόλιο «η οικογένεια μεγαλώνει».

family getting larger ❤️ #me #family #brigittenielsen #babybump

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Η φωτογραφία όπως ήταν φυσικό έγινε viral, καθώς η ηθοποιός και μητέρα τεσσάρων αγοριών που έχει αποκτήσει από τρεις διαφορετικούς συντρόφους, είναι πλέον 54 ετών. Το δημοσίευμα του ιταλικού tv zap  έσπευσε να κοινοποιήσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση, κρατώντας όμως επιφυλάξεις στο κείμενο που τη συνόδευσε: «δεν αποκλείεται να πρόκειται για ψεύτικη είδηση, καθώς σε καμία από τις υπόλοιπες φωτογραφίες ή βίντεο που έχει ανεβάσει η ηθοποιός, δεν εμφανίζεται με τόσο μεγάλη κοιλιά».

family throw back ❤️ #brigitte #tbt #nielsen #proudmom

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Σε παρόμοιο ύφος κινήθηκαν και τα σχόλια στο Instagram κάτω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία: «Πόσων χρονών είστε κυρία Νίλσεν; / Στις μέρες μας η ιατρική κάνει θαύματα, φτάνει να έχεις λεφτά / Καλημέρα fake news!». Δεν έλειψαν βέβαια και οι πιο αθώοι χρήστες του διαδικτύου που υποδέχτηκαν την είδηση (;) με ενθουσιώδη σχόλια, συνοδευόμενα με καρδούλες και κολονάτα ποτηράκια εορτασμού για τα ευχάριστα.

Ο σκεπτικισμός στο διαδίκτυο συνεχίστηκε, καθώς κανένα «έγκριτο» μέσο δεν βιάστηκε να δημοσιεύσει κάτι που υπό άλλες συνθήκες θα αποτελούσε πρώτο θέμα. Ωστόσο, το γαλλικό «La Parisienne » πήρε το ρίσκο υιοθετώντας την είδηση.

Οπως και να εξελιχθεί πάντως η συγκεκριμένη ανάρτηση, σε ιντερνετικό πείρα(γ)μα των social media ή σε πραγματικό χαρμόσυνο γεγονός, η ξεχασμένη σταρ ήρθε με αυτόν τον τρόπο στο προσκήνιο και μάθαμε την παρούσα οικογενειακή της κατάσταση: είναι παντρεμένη με τον πέμπτο κατά σειρά σύζυγό της, τον κατά 15 χρόνια νεότερό της μπαρίστα στο επάγγελμα, Ματία Ντέσι, ο οποίος, όπως σχολιάζει ρομαντικά το ιταλικό δημοσίευμα, «θα μπορούσε να της εμπνεύσει εκ νέου την επιθυμία για μητρότητα».

Με μια γρήγορη πάντως ματιά στο Instagram της, δεν έχουν λείψει και τα κοινωνικά της μηνύματα, όπως εκείνο που προορίζεται για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ: δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από παλιότερη ταινία της στην οποία κρατά όπλο, η ίδια σχολιάζει: «τα όπλα ανήκουν ΜΟΝΟ στις ταινίες. Η πραγματική ζωή χρειάζεται αγάπη και συμπόνοια. Σταματήστε τη βία, ζήστε με ασφάλεια. Κύριε πρόεδρε, Ντόναλντ Τραμπ, θέλουμε πράξεις, όχι λόγια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...