233
| shutterstock.com

Η Μπούλοκ, το βραβείο και ο προσβεβλημένος γιος

Protagon Team Protagon Team 7 Ιανουαρίου 2016, 21:46

Η Μπούλοκ, το βραβείο και ο προσβεβλημένος γιος

Protagon Team Protagon Team 7 Ιανουαρίου 2016, 21:46

Φεύγοντας για την απονομή των βραβείων «People’s Choice Awards», όπου θα παραλάμβανε το βραβείο της αγαπημένης ηθοποιού, η Σάντρα Μπούλοκ έπρεπε να αντιμετωπίσει τη δυσαρέσκεια του γιου της. Ο μικρός προφανώς ενοχλημένος που δεν μπορούσε να παραστεί στην εκδήλωση, τη ρώτησε γιατί βραβεύεται και για ποιον λόγο δίνονται βραβεία. Εκείνη του απάντησε «για τις ταινίες, την τηλεόραση, την ηθοποιία». Εκείνος αποκρίθηκε ότι έχει κι αυτός «παίξει» και ίσως θα μπορούσε να πάρει ένα βραβείο στην κατηγορία «Videos 2015». Η Μπούλοκ έκπληκτη, προσπάθησε να καταλάβει τι εννοεί ο μικρός και τον ρώτησε αν εννοεί τα βίντεο που εκείνη τον τραβά με το κινητό της, για να πάρει την απάντησή του «Ναι, μπορώ να πάρω βραβείο γι’ αυτό;»

Τερματίζοντάς το, η Μπούλοκ τον ρώτησε τι θα έλεγε στην ομιλία του παραλαμβάνοντας το βραβείο. Ο γιος της απάντησε «Ευχαριστώ τον κόσμο. Ευχαριστώ τον πλανήτη». Η Μπούλοκ έκανε το καλύτερο που μια μαμά θα μπορούσε, ευχαριστώντας με τη σειρά της για το βραβείο της με τις λέξεις του γιου της. «Εκ μέρους των Videos 2015 ευχαριστώ τον πλανήτη και εκ μέρους αυτής της μαμάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους αυτού του πλανήτη» Ετσι απλά. Οπως άλλωστε η ίδια είπε στην αρχή της ομιλίας της «Ολες οι γυναίκες της κατηγορίας για την αγαπημένη ηθοποιό είμαστε μητέρες. Εργαζόμενες μητέρες».

Μαμά όμως εξίσου επαγγελματίας και αναμφισβήτητα σταρ. Οσο κι αν αλλάξεις τη σειρά στις ιδιότητες, φαίνεται πως η αναλογία παραμένει ίδια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...