290
Η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα με «στολή Αμαλία» στα διεθνή καλλιστεία | EPA/RUNGROJ YONGRIT

Η Μπέλλα ντύθηκε «Αμαλία» στα καλλιστεία «Μις Υφήλιος»

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2018, 17:50
Η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα με «στολή Αμαλία» στα διεθνή καλλιστεία
|EPA/RUNGROJ YONGRIT

Η Μπέλλα ντύθηκε «Αμαλία» στα καλλιστεία «Μις Υφήλιος»

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2018, 17:50

Γυναίκες από 97 χώρες εμφανίστηκαν χθες, Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, το βράδυ για την πρώτη φάση των καλλιστείων του τίτλου «Μις Υφήλιος» που φιλοξενείται στην Ταϊλάνδη. Στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο «Nongnooch» στην πόλη Πατάγια, οι διαγωνιζόμενες του 67ου διαγωνισμού «Miss Universe 2018» που θα στέψει την νικήτρια στις 17 Δεκεμβρίου 2018, έκαναν την εμφάνισή τους με παραδοσιακές στολές από τις χώρες τους.

EPA/RUNGROJ YONGRIT

H Ιωάννα Μπέλλα που εκπροσωπεί τη χώρα μας εμφανίστηκε ντυμένη «Αμαλία», πασχίζοντας να αναδείξει το ρούχο κάνοντας στροφές, μήπως και έτσι φανεί η αεροδυναμική υπόσταση της μακριάς φούστας.

Ολα αυτά συμβαίνουν στην Ταϊλάνδη, ενώ στην Ελλάδα δεν έχει κοπάσει ακόμη ο σάλος που προκλήθηκε από την ανεκδιήγητη δήλωσή της σε συνέντευξη: «και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι…».

Η Ισπανίδα Αντζελα Πόνσε θεωρείται το φαβορί της διοργάνωσης (EPA/RUNGROJ YONGRIT)

Πάντως, στον συγκεκριμένο διαγωνισμό όλα τα βλέμματα είναι ήδη στραμμένα στην τρανς υποψήφια Μις Ισπανία, η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή και δεν πέρασε διόλου απαρατήρητη με τη δική της εθνική ενδυμασία, που αναδείκνυε το μεσογειακό της ταμπεραμέντο. Πρόκειται για την πρώτη τρανς που παίρνει μέρος σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς και ενδέχεται να γράψει ιστορία, αν τελικά κερδίσει.

Οσο κι αν η Ιωάννα Μπέλλα διέδιδε ότι θεωρείται η ίδια φαβορί, το απόλυτο φαβορί εφέτος, είναι η Ισπανίδα Αντζελα Πόνσε, καθώς πολλοί θεωρούν ότι με τη στέψη της θα περάσει κι ένα πολύ δυνατό μήνυμα υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, πραγματοποιήθηκαν τα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Μις Κόσμος» – διεθνής διαγωνισμός ομορφιάς στον οποίο συμμετέχουν όσες τερματίζουν δεύτερες στα εθνικά καλλιστεία της χώρας τους. Και κάπως έτσι, ο «Κόσμος» και η «Υφήλιος» έχουν τις ολόδικές τους εστεμμένες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...