227
Ο Αλέξης Τσίπρας χαιρετάει τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Η απρόσμενη συνάντηση Τσίπρα – Κυμπουρόπουλου

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2019, 22:52
Ο Αλέξης Τσίπρας χαιρετάει τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Η απρόσμενη συνάντηση Τσίπρα – Κυμπουρόπουλου

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2019, 22:52

Ενα αξιοπρόσεκτο στιγμιότυπο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ, στο Μέγαρο Μουσικής, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Αλέξης Τσίπρας, κατευθυνόμενος προς την θέση του, είδε μπροστά του τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο οποίος εξελέγη πρώτος σε σταυρούς με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και βρισκόταν και αυτός στο συνέδριο του ΣΕΤΕ.

Αμέσως έσπευσε να τον χαιρετήσει, τείνοντας το χέρι προς το μέρος του. Ο κ. Κυμπουρόπουλος του απάντησε χωρίς να γίνει γνωστό τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ τους.

Αξίζει βέβαια να υπενθυμίσουμε ότι, μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει για την αήθη επίθεση του Παύλου Πολάκη κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ο κ. Τσίπρας είχε επιτεθεί στον κ. Κυμπουρόπουλο λέγοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον περιφέρει ως «γλάστρα» για να μαζέψει ψήφους.

Κατά τα άλλα, μιλώντας στους ξενοδόχους ο Πρωθυπουργός είπε τα γνωστά.

Οτι «το brand name της Ελλάδας είναι και πάλι πολύ ισχυρό», ότι έβγαλε τη χώρα από τις μνημονιακές πολιτικές λιτότητας και ότι οι εκλογές ήταν έξω από τον σχεδιασμό του αλλά προέκυψαν από λόγους «σεβασμού της δημοκρατικής διαδικασίας και της λαϊκής ετυμηγορίας».

Το καλό πάντως είναι ότι εγγυήθηκε προσωπικά ότι η προεκλογική συζήτηση δεν θα διεξαχθεί σε ένα περιβάλλον τοξικό, που υπονομεύει, όπως είπε, την οικονομία όσο και τη δημοκρατία. Ισως γι’ αυτό να έχει μαζέψει και τον κ. Πολάκη, τον οποίο βέβαια έχει στηρίξει ο ίδιος με κάθε τρόπο, τόσο στη Βουλή όσο και υιοθετώντας το ύφος του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...