254
Ο Αδωνις Γεωργιάδης με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε παλαιότερη συνάντησή τους στη Βουλή. Τώρα «συναντήθηκαν» στα (social) media | INTIMENEWS

Η απάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη στη συνέντευξη Μεϊμαράκη έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2019, 15:53
Ο Αδωνις Γεωργιάδης με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε παλαιότερη συνάντησή τους στη Βουλή. Τώρα «συναντήθηκαν» στα (social) media
|INTIMENEWS

Η απάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη στη συνέντευξη Μεϊμαράκη έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2019, 15:53

Οι διακριτικές ενστάσεις που διατύπωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για το σημερινό οργανόγραμμα της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 την Πέμπτη (εδώ) δεν πέρασαν ούτε απαρατήρητες, ούτε και ασχολίαστες. Κυρίως επειδή φάνηκε να είναι ενστάσεις σχετικά με την παρουσία στο κόμμα του Αδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο φωτογράφισε αρχικά και έπειτα κατονόμασε, όταν ανέφερε πως κατά τις εσωκομματικές εκλογές του 2015-16 είχε ξεκαθαρίσει στον κ. Γεωργιάδη ότι εκείνος δεν θα όριζε αντιπροέδρους –κάτι που αντιθέτως έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτή η μικρή αλλά διακριτή διαφοροποίηση του πρώην προέδρου της ΝΔ –μέσα από μια συνέντευξη μισής ώρας– έτυχε της αναμενόμενης εκμετάλλευσης από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ (σε αυτά πλέον λογίζεται και η «Δημοκρατία») και ως εκ τούτου προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Ο κ. Γεωργιάδης αφού επεσήμανε ότι παρά τα όσα προπαγανδίζει του Μαξίμου ο κ. Μεϊμαράκης μίλησε «πολύ ωραία» για τον ίδιο, σημείωσε ότι ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ «έχει κάθε δικαίωμα να διαφωνεί με το ένα ή το άλλο οργανωτικό σχήμα».

Οπως λέγεται πάντως, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε τη συνέντευξη και στον πρόεδρο του κόμματος, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συνέχεια.

Εχει δε ενδιαφέρον ότι μολονότι ο κ. Μεϊμαράκης εξέφρασε τη διαφωνία του με τον θεσμό των αντιπροέδρων, υπήρξε αντίδραση μόνο από τον έναν αντιπρόεδρο, τον κ. Γεωργιάδη, και όχι από τον άλλον, τον Κωστή Χατζηδάκη.

Αυτό, κατά κάποιους, αποτυπώνει και τις δύο τάσεις που ενυπάρχουν στη ΝΔ. Τάσεις που είναι μεν λογικό να υφίστανται σε ένα πολυσυλλεκτικό και μεγάλο κόμμα εξουσίας, αλλά όσο πλησιάζουμε στις εκλογές κάνουν όλο και πιο διακριτή την παρουσία τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...