212
Η Αννα Καραμανλή επέλεξε να παίξει με μπαστούνια. Πολιτική δήλωση ή σύμπτωση; | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

Η Αννα Καραμανλή στη συζήτηση για το λαθρεμπόριο στη Βουλή

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 28 Απριλίου 2017, 15:20
Η Αννα Καραμανλή επέλεξε να παίξει με μπαστούνια. Πολιτική δήλωση ή σύμπτωση;
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

Η Αννα Καραμανλή στη συζήτηση για το λαθρεμπόριο στη Βουλή

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 28 Απριλίου 2017, 15:20

Στο app store της Apple, το κείμενο που συνοδεύει το παιχνίδι το οποίο επέλεξε η βουλευτής της ΝΔ να της κρατήσει συντροφιά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Βουλής όπου συζητήθηκε η τροπολογία για το λαθρεμπόριο, είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικό:

«Η “Spider Solitaire” είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που μπορούν να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. Είναι η αυθεντική πασιέντζα που παίζουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που δεν μπορούν να βρουν κάτι άλλο να ασχοληθούν για να περάσει η ώρα.

» Επίσης, η Spider Solitaire Online (γνωστή και ως “Υπομονή”) σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις ένα παιχνίδι που ο καθένας θα έπρεπε να παίξει. Αυτό το παιχνίδι πιθανότατα να σας θυμίσει παλιότερες πασιέντζες που έχετε παίξει σε άλλες πλατφόρμες».

Επίσης μαθαίνουμε ότι το παιχνίδι μπορεί να το κατεβάσει κάποιος δωρεάν (σ.σ.: άρα η Αννα Καραμανλή δεν επιβαρύνει τους φορολογούμενους – να τα λέμε αυτά!), ενώ ο παίκτης μπορεί να επιλέξει τις κάρτες και το φόντο. Και προφανώς η επιλογή του κλασσικού πράσινου φόντου που έκανε η βουλευτής της ΝΔ είναι σοφή αφού ταιριάζει τόσο με το κόκκινο δέρμα στο έδρανο, όσο και με το ανοιξιάτικο γαλάζιο shirt dress (σ.σ.: λέγεται «πουκαμισοφόρεμα») που έχει επιλέξει.

Προφανώς πάντως η Αννα Καραμανλή είναι αρκετά τυχερή ή παίζει σε πολύ εύκολο level γιατί όπως φαίνεται η πασιέντζα μάλλον «βγαίνει».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...