151
|

Η Αννα Διαμαντοπούλου στο συμβούλιο του ιδρύματος Brenthrust

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2022, 16:07

Η Αννα Διαμαντοπούλου στο συμβούλιο του ιδρύματος Brenthrust

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2022, 16:07

Μέλος του Advisory Board του Ιδρύματος Brenthrust, ορίστηκε από τον Ιδρυτή και Πάτρονα του Ιδρύματος, Jonathan Oppenheimer, πρ. Πρόεδρο της De Beers και της Anglo American Corporation, η πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ Aννα Διαμαντοπούλου.

Το Ιδρυμα Brenthrust, ένα από τα μεγαλύτερα στην Αφρική, ιδρύθηκε από την Οικογένεια Oppenheimer, με στόχο την ενίσχυση των οικονομικών επιδόσεων των αφρικανικών κυβερνήσεων και τη δημιουργία θεσμών που θα επιτρέψουν στην ήπειρο τη μέγιστη αξιοποίηση των πόρων και των δυνατοτήτων της.

Το Advisory Board αποτελείται από 21 σημαίνουσες προσωπικότητες παγκοσμίου κύρους από τους τομείς της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας και της άμυνας, συμπεριλαμβανομένων των Olusegun Obasanjo, πρώην Προέδρου της Νιγηρίας, της Ellen Johnson Sirleaf, πρώην Προέδρου της Λιβερίας, του Kgalema Motlanthe, πρώην Προέδρου της Νότιας Αφρικής, του Ernest Bai Koroma, πρώην Προέδρου της Σιέρα Λεόνε, του Hailemariam Desalegn, Πρώην Πρωθυπουργού της Αιθιοπίας, του Στρατηγού Nick Carter, πρώην ΑΓΕΕΘΑ του Ηνωμένες Βασιλείου και του Στρατηγού Richard Myers, πρώην ΑΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...