269
| Intime/ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Η Αλόννησος είπε το τελευταίο «αντίο» στην Κάρολαϊν – Σπαρακτικός ο σύζυγος στον επικήδειο

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2021, 17:21
|Intime/ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Η Αλόννησος είπε το τελευταίο «αντίο» στην Κάρολαϊν – Σπαρακτικός ο σύζυγος στον επικήδειο

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2021, 17:21

Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές αποχαιρέτησαν την Παρασκευή στην Αλόννησο την Κάρολαϊν, η οποία δολοφονήθηκε άγρια την Τρίτη μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Αττικής και κηδεύτηκε στο νησί όπου είχε ζήσει τα παιδικά της χρόνια.

Ο σύζυγος της 20χρονης φοιτήτριας και μητέρας ενός κοριτσιού μόλις 11 μηνών έφτασε στο νησί με ελικόπτερο της εταιρείας όπου εργάζεται έχοντας στην αγκαλιά την κορούλα του.

Στο πλευρό του ήταν και η μητέρα της Κάρολαϊν, Σούζαν, η οποία συνόδευσε τη σορό της κόρης της από την Αθήνα ως την Αλόννησο. Ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας απουσίαζε λόγω των προβλημάτων υγείας που τον κρατούν καθηλωμένο στην κατοικία του.

Εξω από την εκκλησία πλήθος κόσμου, πολλοί ντυμένοι στα μαύρα και με λουλούδια στα χέρια.

Στον επικήδειό του, ο σύζυγος της Κάρολαϊν Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος είπε, μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί.

» Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Κάρολαϊν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο, η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά και να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε».

Επικηδείους εκφώνησαν ακόμη η διευθύντρια του λυκείου όπου σπούδασε η Κάρολαϊν και ο επικεφαλής του τοπικού σώματος των προσκόπων, στο οποίο επίσης ήταν μέλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...