239
| EPA/JIJI PRESS

Η Air Canada κατάφερε να ξεχάσει επιβάτιδα σε άδειο αεροσκάφος!

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2019, 10:00

Η Air Canada κατάφερε να ξεχάσει επιβάτιδα σε άδειο αεροσκάφος!

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2019, 10:00

Πώς είναι να ξυπνάς μόνος σε ένα άδειο και σκοτεινό αεροσκάφος; Χωρίς άλλο, είναι τρομακτικό το συναίσθημα που βίωσε μια γυναίκα όταν βρέθηκε κλειδωμένη σε αεροσκάφος της Air Canada.

Είχε αποκοιμηθεί κατά τη διάρκεια της πτήσης και για κάποιον –άγνωστο- λόγο το προσωπικό του αεροσκάφους την ξέχασε μέσα σε αυτό!

Το περιστατικό συνέβη στις 9 Ιουνίου, όπως αναφέρει το BBC, σε πτήση από το Κεμπέκ στο Τορόντο του Καναδά.

Η Τίφανι Ανταμς ξύπνησε σε ένα άδειο, σκοτεινό και παγωμένο αεροσκάφος, που ήταν παρκαρισμένο στο αεροδρόμιο, ενώ ακόμη ήταν δεμένη με τη ζώνη στο κάθισμά της. Ηταν πλέον περασμένα μεσάνυχτα, δηλαδή αρκετές ώρες μετά την προσγείωση.

Η ατυχία της μεγάλωσε όταν επιχείρησε να καλέσει μια φίλη της στο κινητό ώστε να την ενημερώσει για το πού ήταν, αλλά το τηλέφωνο έμεινε από μπαταρία σε λιγότερο από ένα λεπτό. Δεν μπορούσε ούτε να το φορτίσει γιατί στο αεροσκάφος δεν λειτουργούσε πηγή ενέργειας.

Αργότερα εντόπισε έναν φακό στο πιλοτήριο για να τραβήξει τη προσοχή του προσωπικού στο αεροδρόμιο, χωρίς επιτυχία.

Κατάφερε πάντως να ανοίξει μια από τις εξόδους και ζητήσει βοήθεια. Τότε μόνο την εντόπισε το προσωπικό εδάφους σε κατάσταση σοκ.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε το περιστατικό και, όπως λέει, το διερευνά. Δεν σχολίασε πάντως πώς είναι δυνατόν να έκανε το προσωπικό το τραγικό σφάλμα να ξεχάσει τη γυναίκα στο αεροσκάφος. Προσφέρθηκε μάλιστα η Air Canada να πληρώσει ξενοδοχείο και λιμουζίνα, αλλά η Ανταμς (μάλλον σωστά) αρνήθηκε.

Οσο για την άτυχη επιβάτιδα, λέει ότι από τότε έχει «εφιάλτες που επανέρχονται».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...