230
| Facebook

Η αυτοψία θα δώσει απαντήσεις για τον θάνατο της αστροφυσικού στην Ικαρία

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2019, 07:57

Η αυτοψία θα δώσει απαντήσεις για τον θάνατο της αστροφυσικού στην Ικαρία

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2019, 07:57

Η έλλειψη ιατροδικαστή, που θα φτάσει στην Ικαρία μόλις σήμερα Πέμπτη, δίνει άλλη μία τραγική διάσταση στον θάνατο της Νάταλι Κρίστοφερ.

Η σορός της 34χρονης βρετανίδας αστροφυσικού παρέμεινε όλη τη νύχτα στο ύπαιθρο στο σημείο όπου βρέθηκε στην χαράδρα στην Ικαρία, όπου εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης.

Η περιοχή είχε αποκλειστεί και φυλασσόταν εν αναμονή της άφιξης σήμερα από την Αθήνα, ιατροδικαστή και κλιμακίου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει αυτοψία επί τόπου, και να ερευνηθεί ο χώρος του συμβάντος.

Ο εντοπισμός της Κρίστοφερ ήλθε μετά από δύο ημέρες αγωνιώδους έρευνας.

Είχε εξαφανιστεί το πρωί της Δευτέρας, όταν είπε στον φίλο της ότι θα πήγαινε για τρέξιμο. Εκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν και το κινητό της δεν έδινε σήμα. Την Τρίτη οι ελπίδες αναζωπυρώθηκαν όταν το κινητό άρχισε να δίνει ξανά σήμα, γεγονός που βοήθησε αρκετά τις έρευνες καθώς με ειδικές συσκευές και με τη βοήθεια των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας εντοπίστηκε η περιοχή εκπομπής του τελευταίου σήματος.

Το απόγευμα της Τετάρτης η Κρίστοφερ βρέθηκε πλακωμένη από βράχο μέσα σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων. Εξετάζεται η εκδοχή να έπεσε, είτε κατά τη διάρκεια κατάβασης ή κατά τη διάρκεια ανάβασης μαζί με τον βράχο που την καταπλάκωσε. Το κινητό τηλέφωνο εντοπίστηκε πάνω της.

Για τα ακριβή αίτια θανάτου θα αποφανθεί ο ιατροδικαστής μετά τη νεκροψία και νεκροτομή που θα γίνει πιθανότατα στην Αθήνα, όπου θα μεταφερθεί η σορός μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...