315
Ο διεθνούς φήμης έλληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος, συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα |

Η αφίσα της νέας ταινίας του Λάνθιμου εντυπωσιάζει – λόγω ονομάτων

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2018, 12:04
Ο διεθνούς φήμης έλληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος, συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα
|

Η αφίσα της νέας ταινίας του Λάνθιμου εντυπωσιάζει – λόγω ονομάτων

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2018, 12:04

Μας έχει καλομάθει ο Γιώργος Λάνθιμος σε ηχηρά, χολιγουντιανά ονόματα που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στις ταινίες του, και όπως όλα δείχνουν, συνεχίζει να το κάνει.

Κυκλοφόρησε λοιπόν μία πρώτη αφίσα της νέας του ταινίας με τίτλο «The Favourite», η οποία θα βγει στις 23 Νοεμβρίου 2018 στις αμερικανικές αίθουσες από τη Fox Searchlight, αυτή τη φορά, όχι σε σενάριο δικό του και του στενού συνεργάτη του Ευθύμη Φιλίππου, αλλά των Ντέμπορα Ντέιβις και Τόνι ΜακΝαμάρα.

Λιτή κι απέριττη η αφίσα-προάγγελος της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, αφήνει τα τρία ονόματα των πρωταγωνιστριών, Εμα Στόουν, Ρέιτσελ Βάις-είναι η δεύτερη συνεργασία της με τον έλληνα σκηνοθέτη μετά τον «Αστακό»-και Ολίβια Κόλμαν να κλέψουν την παράσταση.

the-favourite
Η πρώτη αφίσα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «The Favourite»

Και στο κάτω μέρος, λίγα λόγια για την υπόθεση, που ακούγεται θελκτική και ιντριγκαδόρικη, όπως συχνά συμβαίνει όταν έχεις να κάνεις με το γυναικείο μυαλό και σύμπαν:

«Στις αρχές του 18ου αιώνα, η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Σε κάθε περίπτωση, οι αγώνες πάπιας και η κατανάλωση ανανά παραμένουν δημοφιλή “σπορ” ανάμεσα στους γαλαζοαίματους. Η εύθραυστη Βασίλισσα Αν (Ολίβια Κόλμαν) καταλαμβάνει τον θρόνο και η στενή της φίλη Σάρα (Ρέιτσελ Βάις) κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την υγεία της Αν. Οταν μια νέα υπηρέτρια, η Αμπιγκέιλ (Εμα Στόουν), φτάνει στο παλάτι γίνεται αμέσως η αγαπημένη της Σάρα. Η Σάρα την παίρνει υπό την προστασία της και η Αμπιγκέιλ βρίσκει μια ευκαιρία να επιστρέψει στις αριστοκρατικές της ρίζες. Καθώς οι τακτικές του πολέμου καταναλώνουν όλο τον χρόνο της Σάρα, η Αμπιγκέιλ παίρνει τη θέση της Σάρα ως η πιο στενή φίλη της Βασίλισσας. Η φιλία τους της δίνει την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες της και δεν θα αφήσει καμία γυναίκα, κανέναν άντρα και καμία πολιτική να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο της…».

Η συνέχεια επί της οθόνης λοιπόν!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...