224
Η Τζασίντα και ο Γκέιφορντ το 2018 όταν ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη | YouTube

H Τζασίντα Αρντερν παντρεύεται – αλλά χωρίς γαμήλιο πάρτι λόγω… ηλικίας

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2021, 09:28
Η Τζασίντα και ο Γκέιφορντ το 2018 όταν ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη
|YouTube

H Τζασίντα Αρντερν παντρεύεται – αλλά χωρίς γαμήλιο πάρτι λόγω… ηλικίας

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2021, 09:28

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Αρντερν σχεδιάζει να παντρευτεί το καλοκαίρι, αλλά δεν αποκάλυψε την ημερομηνία του γάμου της, ανέφεραν σήμερα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Αρντερν είπε στο ραδιοφωνικό δίκτυο Coast ότι η ίδια και ο σύντροφός της, παρουσιαστής της τηλεόρασης Κλαρκ Γκέιφορντ, «τελικά έκλεισαν ημερομηνία» γάμου, σύμφωνα με την εφημερίδα New Zealand Herald.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι το έχουμε πει σε κανέναν ακόμη, οπότε αισθάνομαι ότι πρέπει πιθανώς να στείλουμε κάποιες προσκλήσεις», ανέφερε η πρωθυπουργός.

Η 40χρονη πρωθυπουργός αρραβωνιάστηκε με τον Γκέιφορντ, 44 ετών, κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα το 2019 και έχουν μια κόρη δύο ετών.

Ο γάμος που προγραμματίζεται για το καλοκαίρι, τους μήνες από τον Δεκέμβριο έως τον Φεβρουάριο στο νότιο ημισφαίριο, μπορεί να μην γιορταστεί με τον παραδοσιακό τρόπο, καθώς η πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι «αισθάνεται κάπως μεγάλη σε ηλικία για να κάνει ένα γαμήλιο πάρτι», ανέφεραν δημοσιεύματα.

Δεν υπάρχει «τίποτα παραπάνω να προσθέσουμε από αυτά που μεταδόθηκαν σήμερα το πρωί», δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος του γραφείου της πρωθυπουργού.

Η Άρντερν έγινε η νεότερη πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας όταν ανέλαβε τα καθήκοντά της το 2017 και είναι μια από τους λίγες εκλεγμένες ηγέτιδες που κατείχε πρωθυπουργικό αξίωμα ενώ ήταν έγκυος.

Τον περασμένο Οκτώβριο, κατέγραψε την μεγαλύτερη εκλογική νίκη για το κεντροαριστερό Εργατικό Κόμμα της μετά από μισό αιώνα, κυρίως λόγω της αποφασιστικής αντίδρασης της κυβέρνησής της να περιορίσει το ξέσπασμα της πανδημίας της Covid-19.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News