227
Ούτε να ακούει δεν θέλει για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Πάνος Καμμένος που προτίμησε τα παιχνίδια με το κουτάβι του στρατιωτικού φυλακίου στους Κήπους | INTIMEnews

H Συμφωνία των Πρεσπών έρχεται (στη Βουλή) ο Πάνος Καμμένος φεύγει (από την κυβέρνηση)

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2018, 17:02
Ούτε να ακούει δεν θέλει για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Πάνος Καμμένος που προτίμησε τα παιχνίδια με το κουτάβι του στρατιωτικού φυλακίου στους Κήπους
|INTIMEnews

H Συμφωνία των Πρεσπών έρχεται (στη Βουλή) ο Πάνος Καμμένος φεύγει (από την κυβέρνηση)

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2018, 17:02

Ο χρόνος για την άφιξη της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή των Ελλήνων άρχισε πια να μετράει αντίστροφα και σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, στο Μαξίμου προετοιμάζονται πυρετωδώς για την υποδοχή της στο κοινοβούλιο.

Το αργότερο μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου η συμφωνία θα έχει έρθει προς κύρωση στη Βουλή, εκτιμούν καλά πληροφορημένες πηγές, τοποθετώντας χρονικά την τελική ψηφοφορία με την οποία ολοκληρώνονται οι σχετικές διαδικασίες στα Σκόπια, στις 9 Ιανουαρίου.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως πρόθεση και επιδίωξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα είναι το θέμα της κύρωσης να μην «μείνει» για την επόμενη κυβερνητική πλειοψηφία, ενώ ταυτόχρονα εκφράζεται η βεβαιότητα ότι παρά τους βρυχηθμούς του Πάνου Καμμένου, η σημερινή κυβέρνηση έχει εξασφαλισμένη διπλή πλειοψηφία, τόσο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, όσο και για την ψήφο εμπιστοσύνης, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Ο συγκυβερνήτης Καμμένος πάντως το επανέλαβε και την Πέμπτη: Με το που θα έρθει η συμφωνία στη Βουλή, θα παραιτηθεί από υπουργός Αμυνας και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση.

«Είπα ότι μπορεί να είναι η τελευταία φορά ως υπουργός Εθνικής Άμυνας. Είναι γνωστό ότι έχω ανακοινώσει ότι σε περίπτωση που έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή θα παραιτηθώ από υπουργός Εθνικής Άμυνας και θα αποχωρήσω από τον κυβερνητικό συνασπισμό. Είναι καθήκον μου να το κάνω αυτό», ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά σε δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της επίσκεψής του σε στρατιωτικά φυλάκια του Δ’ Σώματος Στρατού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...