235
Κατεβαίνοντας από τη σκηνή της ομιλίας του την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη, ο Μπάιντεν κοντοστάθηκε πριν τα σκαλιά... και τα τρολ πήραν «φωτιά» | REUTERS

H στιγμή αμηχανίας του Mπάιντεν που αξιοποιούν οι Ρεπουμπλικάνοι

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2022, 13:10
Κατεβαίνοντας από τη σκηνή της ομιλίας του την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη, ο Μπάιντεν κοντοστάθηκε πριν τα σκαλιά... και τα τρολ πήραν «φωτιά»
|REUTERS

H στιγμή αμηχανίας του Mπάιντεν που αξιοποιούν οι Ρεπουμπλικάνοι

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2022, 13:10

Σε μια στιγμή αμηχανίας του Τζο Μπάιντεν –που καταγράφηκε σε βίντεο– κατά την προσπάθειά του να κατέβει από τη σκηνή μετά από την ομιλία του την Τετάρτη στο Global Fund Conference, ποντάρουν ξανά οι Ρεπουμπλικάνοι για να υποστηρίξουν ότι 79χρονος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν διαθέτει τη διαύγεια που απαιτεί το πόστο του.

Το βίντεο που δείχνει τον 79χρονο Μπάιντεν (θα κλείσει τα 80 στις 20 Νοεμβρίου) να σταματά και να διστάζει να κατέβει από τη σκηνή του φόρουμ στη Νέα Υόρκη, προκάλεσε συντονισμένο γύρο αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα από σχολιαστές και ανώνυμους λογαριασμούς που πρόσκεινται στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

«Ο Τζο Μπάιντεν μοιάζει εντελώς χαμένος στη σκηνή. Τρομακτικό και λυπηρό», έγραψε στο Twitter ένας σύμβουλος επικοινωνίας του Ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή Τεντ Κρουζ. Τα σχόλια περιείχαν αναφορές σε προηγούμενα λεκτικά λάθη που έχει κάνει ο Μπάιντεν, σε μια προσπάθεια να θέσουν υπό αμφισβήτηση την ικανότητά του να υπηρετεί ως πρόεδρος.

Ο ίδιος ο Μπάιντεν, η δημοτικότητα του οποίου ανέκαμψε το τελευταίο διάστημα χάρη σε σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών, απέρριψε κατά τη διάρκεια συνέντευξής τoυ στη διάσημη εκπομπή 60 Minutes του CBS τις αιτιάσεις ότι είναι πολύ μεγάλος ή ακατάλληλος για να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα το 2024.

Στη συνέντευξη που μεταδόθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου, ανέφερε ότι δεν έχει ακόμα αποφασίσει οριστικά αν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στο ύπατο αξίωμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...