277
Η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ σε φωτογραφία της στο βήμα της Βουλής | ΙΝΤΙΜΕnews

H Σουλτάνα Ελευθεριάδου (ΣΥΡΙΖΑ) ανακάλυψε «πολιτικούς κρατούμενους» – «Εννοείς τον Κουφοντίνα;»

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2021, 11:03
Η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ σε φωτογραφία της στο βήμα της Βουλής
|ΙΝΤΙΜΕnews

H Σουλτάνα Ελευθεριάδου (ΣΥΡΙΖΑ) ανακάλυψε «πολιτικούς κρατούμενους» – «Εννοείς τον Κουφοντίνα;»

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2021, 11:03

Η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Σουλτάνα Ελευθεριάδου, «ξαναχτύπησε» στη Βουλή, και μετά τον χαρακτηρισμό «επιδειξίας» για τον Πρωθυπουργό (εδώ), ανακάλυψε αυτή φορά «πολιτικούς κρατούμενους» στην Ελλάδα, αποφεύγοντας μάλιστα και να τους κατονομάσει.

Η συκοφαντική, για την ίδια τη χώρα, αναφορά έγινε σε παρέμβασή της κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για το σωφρονιστικό σύστημα.

Στο άκουσμα του ισχυρισμού της περί πολιτικών κρατουμένων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, αντέδρασε έντονα φωνάζοντας:

«Να μας πείτε τώρα ποιοι είναι οι πολιτικοί κρατούμενοι. Δεν μπορείτε να λέτε ότι στις ελληνικές φυλακές υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι. Πείτε, ποιον λέτε; Ο Κουφοντίνας είναι πολιτικός κρατούμενος;».

«Αυτό σας ενόχλησε; Ολα αυτά που είπα για τις απευθείας αναθέσεις δεν σας ενοχλούν;» απάντησε εκείνη, με τον κ. Πλεύρη να επανέρχεται λέγοντας: «Είστε απαράδεκτη».

«Η πολιτική ελαφρότητα γίνεται επικίνδυνη, όταν εκθέτει τη χώρα», παρατήρησε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης, χαρακτηρίζοντας συκοφαντικά για τη χώρα όσα είπε μέσα στη Βουλή η Σουλτάνα Ελευθεριάδου.

«Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Ελευθεριάδου, μίλησε από το βήμα της Βουλής για ‘πολιτικούς κρατούμενους’. Η αναφορά αυτή είναι συκοφαντική για τη χώρα», δήλωσε ο κ. Γαϊτάνης και την κάλεσε να βγει και να πει ποιους εννοεί, όπως και τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, εάν συμφωνεί με την άποψή της.

«Στην Ελλάδα πολιτικοί κρατούμενοι δεν υπάρχουν», ξεκαθάρισε ο κ. Γαϊτάνης. «Θα πρέπει να μας πει λοιπόν ποιον εννοεί. Εννοεί μήπως τον Δημήτρη Κουφοντίνα για τον οποίο τόσο αγώνα έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Ας απαντήσει ευθέως. Κι ας μας πει και το κόμμα της αν συμφωνεί με την άποψή της. Η πολιτική ελαφρότητα γίνεται επικίνδυνη όταν εκθέτει τη χώρα», τόνισε στη σχετική δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ..

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...