209
Εφη + Δημήτρης = LOVE | INTIMENEWS

H Αχτσιόγλου αποκαλύπτεται: Εχω σχέση με πολιτικό, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2019, 13:25
Εφη + Δημήτρης = LOVE
|INTIMENEWS

H Αχτσιόγλου αποκαλύπτεται: Εχω σχέση με πολιτικό, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2019, 13:25

Η Εφη Αχτσιόγλου, υπουργός Εργασίας και υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, μίλησε για 241 δευτερόλεπτα στο Rise TV.

Και αναφέρθηκε σε πολλά προσωπικά της ζητήματα: από το αν κάνει διατροφή –τρώει 40 κορόμηλα την ημέρα– μέχρι το τι είναι το τελευταίο πράγμα που κάνει πριν κοιμηθεί –βλέπει βιντεάκια στο YouTube –και το ποια είναι η αγαπημένη της ταινία– η «Λευκή Κορδέλα» του Χάνεκε αλλά και κάποια φιλμ του Κρίστοφερ Νόλαν όπως ο «Σκοτεινός Ιππότης».

Είπε βέβαια και μερικά πράγματα για τη ΝΔ, για τις πολιτικές και τις μάχες του ΣΥΡΙΖΑ και γιατί θεωρεί τον Ρήγα Φεραίο τον σημαντικότερο «ηγέτη», αλλά αυτό που ξεχώρισε ήταν η απάντησή της στην ερώτηση «σχέση με πολιτικό θα κάνατε;»

Η απάντησή της ήταν αποκαλυπτική: «Eχω σχέση με πολιτικό».

«Να τολμήσω να ρωτήσω κάτι παραπάνω;», συνέχισε ο ρεπόρτερ. «Ε, δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο; Α’ Αθηνών, υποψηφιότητα», απάντησε η υπουργός, κάνοντας μάλιστα με το χέρι της το σήμα της νίκης.

Μια χαριτωμένη απάντηση που, μέρες που ‘ναι και με τον συνωστισμό στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθήνα, χρήσιμη θα είναι στον καλό της στη δύσκολη μάχη που δίνει να εκλεγεί βουλευτής.

Τουλάχιστον μάθαμε ότι δεν έχει μπει στον πειρασμό να κοιτάξει το κινητό του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...