183
«Σφαγή» πολυεθνικών στα.. πόδια του Greek Freak | twitter, NBA

Ενα φορτηγό παπούτσια για την… υπογραφή του Γιάννη Αντετονκούμπο [βίντεο]

Protagon Team 21 Σεπτεμβρίου 2017, 16:22
«Σφαγή» πολυεθνικών στα.. πόδια του Greek Freak
|twitter, NBA

Ενα φορτηγό παπούτσια για την… υπογραφή του Γιάννη Αντετονκούμπο [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 21 Σεπτεμβρίου 2017, 16:22

Ο Γιάννης Αντετονκούμπο πουλάει και μάλιστα πολύ, οπότε φυσικό είναι οι εταιρείες-κολοσσοί στον χώρο των αθλητικών ειδών -και όχι μόνο- να ερίζουν στα… πόδια του προκειμένου να κλείσουν ένα συμβόλαιο συνεργασίας με τον νέο σταρ του ΝΒΑ.

Η μάχη για την υπογραφή του Greek Freak έχει ανάψει για τα καλά , με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του με την Νike οδεύει προς τη λήξη του, και το pressing των ανταγωνιστών αυξάνει μέρα με τη μέρα.

Σε μία ασυνήθιστη -για τα δεδομένα του ΝΒΑ- κίνηση, η Adidas θέλησε να δελεάσει τον σταρ των Milwaukee Bucks στέλνοντάς του ένα… φορτηγό παπούτσια! Και για του λόγου το αληθές ανέβηκε και το σχετικό βίντεο στο facebook με τον ενθουσιασμένο Γιάννη να ποζάρει μπροστά στο φορτηγό, μαζί με τον συμπαίκτη του, Θον Μέικερ, ο οποίος έχει ήδη συμβόλαιο με την Adidas.

Adidas hooked Giannis Antetokounmpo​ up with a truck full of k…

Adidas hooked Giannis Antetokounmpo up with a truck full of kicks. ?

Geplaatst door Sports Illustrated op Woensdag 20 september 2017

Οπως όλα δείχνουν ο Γιάννης αφήνει τη Nike έχοντας εισπράξει 25.000 χιλιάδες δολάρια από τη συνεργασία τους. Σύμφωνα με το ESPN το νέο συμβόλαιο αθλητικής υπόδησης που αναμένεται να υπογράψει, εκτιμάται ότι θα κυμανθεί κάπου μεταξύ 7-10 εκατ. δολ. το χρόνο. Και αυτό μόνο για τα παπούτσια του Greek Freak!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...