462
Κι όμως, ο Τζοβάνι Μινιέλο κατάφερε να παραπλανήσει πολλές γυναίκες ασθενείς του υποσχόμενος θεραπεία διά της συνουσίας |

Γυναικολόγος «πουλούσε» στις ασθενείς του τις θεραπευτικές ιδιότητες του πέους του!

Protagon Team Protagon Team 25 Νοεμβρίου 2021, 17:44
Κι όμως, ο Τζοβάνι Μινιέλο κατάφερε να παραπλανήσει πολλές γυναίκες ασθενείς του υποσχόμενος θεραπεία διά της συνουσίας
|

Γυναικολόγος «πουλούσε» στις ασθενείς του τις θεραπευτικές ιδιότητες του πέους του!

Protagon Team Protagon Team 25 Νοεμβρίου 2021, 17:44

Τι σχέση μπορεί να έχει το… πέος ενός γυναικολόγου στο Μπάρι της Ιταλίας με έναν άγιο της Καθολικής Εκκλησίας, εξέχων μέλος του Τάγματος των Καπουτσίνων; Αν πιστέψουμε τους ισχυρισμούς του γιατρού, μοιράζονται τις ίδιες θεραπευτικές ιδιότητες!

Το θέμα είναι ότι πολλές ασθενείς του όντως τον πίστεψαν και έκαναν σεξ μαζί του, όπως πρότεινε ο ίδιος, για να «θεραπευτούν» από τον ιό HPV, ο οποίος είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενος.

Ο 68χρονος Τζοβάνι Μινιέλο «πιάστηκε» στα πράσα, σε βίντεο που γυρίστηκε με κρυφή κάμερα τηλεοπτικού σταθμού μετά από καταγγελία μίας γυναίκας, στην οποία πρότεινε να την «θεραπεύσει» από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων, στελέχη του οποίου προκαλούν καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, του στοματοφάρυγγα κ.α.

Η γυναίκα μάλιστα κατήγγειλε ότι οι εξετάσεις της ήταν αρνητικές για HPV αλλά ο Μινιέλο της είπε να μην εμπιστεύεται τα τεστ και ότι αυτός είδε τη λοίμωξη στη μήτρα της κατά την επίσκεψή της στο ιατρείο του.

Οπως φάνηκε από την έρευνα, ο γιατρός στο Μπάρι έταζε «θεραπεία» με το… πέος του, το οποίο αποκαλούσε «μαγικό φλάουτο». Στη συγκεκριμένη γυναίκα είπε ότι θα θεραπευτεί αν κάνει σεξ με ένα εμβολιασμένο άτομο, όπως ήταν αυτός, και προσφέρθηκε να την «απολυμάνει».

Η ασθενής του επικοινώνησε με τους υπεύθυνους τηλεοπτικής εκπομπής όπου εξιστόρησε το συμβάν. Οι παραγωγοί έστειλαν μία γυναίκα, που εμφανίστηκε στο ιατρείο του για εξέταση με κρυφή κάμερα. Ο Μινιέλο έκανε την ίδια διάγνωση και της πρότεινε να συναντηθούν σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Εκεί, η γυναίκα συνέχισε την βιντεοσκόπηση στην οποία ο γιατρός φαίνεται να της εξηγεί πώς θα την θεραπεύσει το «μαγικό του φλάουτο». Μάλιστα, δεν σταμάτησε στην σύγκριση του μορίου του με το μουσικό όργανο. Αυτή τη φορά επεκτάθηκε και στη θρησκεία, περιγράφοντας τα γεννητικά του όργανα ως τον «Πάδρε Πίο των πεών». Ο Πάδρε Πίο ήταν μέλος του Τάγματος των Καπουτσίνων, τον 20ό αιώνα, διάσημος στις τάξεις των πιστών για τις φερόμενες θαυματουργές θεραπευτικές του ιδιότητες, ο οποίος ανακηρύχθηκε άγιος από την Καθολική Εκκλησία.

Ο Πάδρε Πίο στη διάρκεια λειτουργίας, τη δεκαετία του ’40 / Wikipedia

Την ώρα που ο Μινιέλο ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι μιλώντας για τα «θαύματά» του, μπήκε στο δωμάτιο ένας δημοσιογράφος με φανερή κάμερα αυτή τη φορά, και ο γιατρός ατάραχος, όχι μόνο επέμεινε ότι όντως προσφέρει στις ασθενείς του θεραπεία μέσω συνουσίας, αλλά πήρε και κάποιες στο τηλέφωνο επί τόπου για να το πουν οι ίδιες στον δημοσιογράφο! Τις είχε πείσει βέβαια από την αρχή ότι έπασχαν από HPV χωρίς να έχουν τον ιό στην πραγματικότητα.

Οταν προβλήθηκε το επεισόδιο, οι παραγωγοί της εκπομπής δέχθηκαν δεκάδες μηνύματα από γυναίκες που αποκάλυψαν ότι ο Μινιέλο είχε προτείνει την ίδια «θεραπεία» και σε αυτές.

Μάλιστα, όπως γράφουν οι Times, παρά τη δημοσιότητα και την δικαστική έρευνα που ξεκίνησε εναντίον του, ο γυναικολόγος εξακολουθεί να υπερασπίζεται τη μέθοδό του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...