197
Η Αρτεμις της Εφέσου φαίνεται πως ενέπνευσε την εμφάνιση των μοντέλων της εταιρείας GCDS στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο | Wikipedia / Instagram

Γυναίκες με… τρία στήθη στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2018, 18:18
Η Αρτεμις της Εφέσου φαίνεται πως ενέπνευσε την εμφάνιση των μοντέλων της εταιρείας GCDS στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο
|Wikipedia / Instagram

Γυναίκες με… τρία στήθη στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2018, 18:18

Οταν η αρχαιότητα συναντά τον φουτουρισμό και αποφασίζουν να κάνουν μαζί μία βόλτα στην πασαρέλα, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι κάπως έτσι: Μοντέλα που καλύπτουν τα τρία (!) προσθετικά τους στήθη κάτω από μικροσκοπικά μπλουζάκια.

Και κάπως έτσι, η εταιρεία ρούχων GCDS έκλεψε την παράσταση στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο. Οπως αναφέρει δημοσίευμα των Times του Λονδίνου, κύρια πηγή έμπνευσης για τη συγκεκριμένη εταιρεία ρούχων είναι η Αρτεμις της Εφέσου, το «πολύμαστον» άγαλμα που είχε απασχολήσει πολλούς μελετητές για τους συμβολισμούς του. Η απουσία θηλών έχει οδηγήσει σε μία σειρά από ταυτίσεις: σταφύλια, βελανίδια, αβγά. Αλλοι έχουν κάνει λόγο για όρχεις θυσιασμένων ταύρων, ή δερμάτινα πουγκιά που συνδέονται με λατρευτικές τελετές.

View this post on Instagram

EVERYTHING THAT HAPPENED AT #GCDSFUTUROBEACH SS19 ON IG LIVE! ?

A post shared by GCDS (@gcdswear) on

Σε αντίθεση με το συγκεκριμένο άγαλμα, τα μοντέλα της εταιρείας εμφανίστηκαν ελαφρώς πιο σεμνότυφα στην πασαρέλα, φορώντας μικροσκοπικά μπλουζάκια που μετά βίας κάλυπταν τους τρεις προσθετικούς μαστούς.

Ρούχα αυτής της μάρκας, προτιμούν νεαρές σταρ της εποχής, όπως η τραγουδίστρια Ντούα Λίπα και το μοντέλο Χέιλι Μπάλντουιν.

Δεν μένει παρά να δούμε, αν αυτό το εύρημα θα περιοριστεί για να κάνει ντόρο στην πασαρέλα, ή θα αρχίσει να πωλείται και στα καταστήματα. Πόσες ακόμη λέξεις θα πει άραγε η μόδα, προτού ξεστομίσει την πραγματικά τελευταία της;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...